Κεντρική NBA Χάνει τη χρονιά (;) ο Νοέλ
NBA

Χάνει τη χρονιά (;) ο Νοέλ

noel draft2013

noel-draft2013

Η φετινή χρονιά αναμένεται να έχει το χαρακτήρα… “rebuilding process” για τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, οι οποίοι προσπαθούν να “χτίσουν” μία ομάδα που θα έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη και κινήσεις που περιλαμβάνουν κάποιο ρίσκο.

Στην τελευταία περίπτωση ανήκει ο Νέρλενς Νοέλ! Ο απόφοιτος του Κεντάκι συνεχίζει την αποθεραπεία του (σ.σ.: τον περασμένο Φεβρουάριο υπέστη ρήξη χιαστών) με σκοπό να επιστρέψει στα παρκέ όσο το δυνατόν πιο υγιής και πιο έτοιμος. Μόνο που οι άνθρωποι των Φιλαδέλφεια Σίξερς δεν δείχνουν να έχουν διάθεση για… βιασύνη όσον αφορά την επάνοδό του.

Έτσι, δεν αποκλείεται να προστατευτεί τη φετινή χρονιά και να προετοιμαστεί για να ντεμπουτάρει στο επόμενο πρωτάθλημα έχοντας αφήσει, πλέον, πίσω του για τα καλά τη ρήξη χιαστών που υπέστη στα κολεγιακά του χρόνια.

Αμφιβάλλω και πιστεύω πως όλοι αμφιβάλλουν αν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί φέτος. Δεν θέλουμε να χαραμίσουμε τη φετινή χρονιά μαζί του. Βλέποντάς το προπονητικά, πιστεύω πως αυτή είναι μία ευκαιρία να δουλέψουμε σκληρά μαζί του σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού, όπως το σουτ και οι ελεύθερες βολές και να ξεκινήσουμε από την αρχή“, ήταν η τοποθέτηση του Μπρετ Μπράουν αναφορικά με την κατάσταση του Νέρλενς Νοέλ.

Από την πλευρά του, ο γιατρός που τον χειρούργησε, Ντ. Τζέιμς Άντριους, επισήμανε πως ιατρικά ο απόφοιτος του Κεντάκι είναι σε πολύ καλό επίπεδο αφού “βρίσκεται μπροστά από το χρονοδιάγραμμα που είχαμε θεσπίσει. Βελτιώνεται σε εβδομαδιαία βάση“.

Μήπως, τελικά, στόχος των Φιλαδέλφεια Σίξερς είναι το tanking με σκοπό να έχουν το Νο1 του επόμενου Ντραφτ και μαζί τη δυνατότητα να επιλέξουν τον Άντριου Ουίγκινς;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…