Κεντρική NBA Εκτός δράσης ο Εμπίντ από 1 έως 2 μήνες

Εκτός δράσης ο Εμπίντ από 1 έως 2 μήνες

Τζόελ Εμπίντ

Έως δύο μήνες εκτός δράσης κινδυνεύει να μείνει ο Τζόελ Εμπίντ.

Σε χειρουργική επέμβαση στον μηνίσκο θα υποβληθεί ο Τζοέλ Εμπίντ. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς θα πρέπει να πορευτούν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς τον καλύτερο τους παίκτη. Δύο σενάρια βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο τραπέζι, το ένα ευχάριστο και το άλλο όχι και τόσο αισιόδοξο. Το καλό σενάριο είναι ο Καμερουνέζος σέντερ να μείνει εκτός δράσης για 1 – 2 μήνες, όπως αναφέρουν οι εκτιμήσεις.

Ωστόσο, υπάρχει και δεύτερο σενάριο αρκετά πιθανό και όχι τόσο καλό για την ομάδα της Φιλαδέλφειας, στο οποίο ο Εμπίντ θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο αποθεραπείας, προκειμένου να θεραπευτεί όσο καλύτερα γίνεται και θα απουσιάσει από τα γήπεδα ίσως και έως το τέλος της Regular Season. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο 29χρονος ψηλός δεν θα μπορεί πλέον να διεκδικήσει το βραβείο του MVP, αφού δεν θα έχει αγωνιστεί σε πάνω από 65 παιχνίδια.

Το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ δύσκολο για τους Σίξερς, καθώς αυτή την ώρα βρίσκονται στην 5η θέση με ρεκόρ 30 – 19 και είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρουν να μπουν στην εξάδα που οδηγεί απευθείας στα Play-offs.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …