Κεντρική NBA Πρόβλημα στον μηνίσκο ο Εμπίντ

Πρόβλημα στον μηνίσκο ο Εμπίντ

Τζοέλ Εμπίντ

Κίνδυνος να μείνει εκτός διεκδίκησης για MVP.

Πιο σοβαρός από ότι περιμέναν φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Τζοέλ Εμπίντ. Ο Καμερουνέζος σέντερ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον μηνίσκο και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί το Σαββατοκύριακο, με τους Σίξερς να αγωνιούν.

Σε περίπτωση που οι εξετάσεις δείξουν πως ο Εμπίντ χρειαστεί χειρουργείο, ο θηριώδης σέντερ θα λείψει για αρκετό διάστημα. Αυτό σημαίνει πως αυτομάτως τίθεται εκτός διεκδίκησης βραβείων, αφού με τους νέους κανονισμούς ένας παίκτης πρέπει να αγωνιστεί σε τουλάχιστον 65 ματς της σεζόν για να μπορεί να είναι υποψήφιος διεκδικητής. Ο Εμπίντ αυτή τη στιγμή έχει αγωνιστεί σε 34 από τα 47 παιχνίδια των Σίξερς και αν δεν αγωνιστεί σε άλλα 4, που είναι και το πιθανότερο σενάριο, δεν θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει κανένα βραβείο και πόσο μάλλον του MVP.

Στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος ο Εμπίντ έχει 35.3 πόντους, 11.3 ριμπάουντ και 5.7 ασίστ μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής. Να θυμίσουμε πως τραυματίστηκε στο ματς με τους Ουόριορς όταν ο Κουμίνγκα έπεσε πάνω στο γόνατό του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Κατόπης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …