Κεντρική Διεθνή “Πλασματική διαφορά”

“Πλασματική διαφορά”

stelmahers1

stelmahers

Η Βέντσπιλς αντιστάθηκε σθεναρά απέναντι στον εξαιρετικό ΠΑΟΚ αλλά στα τελευταία λεπτά κατέρρευσε και γνώρισε ευρεία ήττα. Ο τεχνικός των Λετονών, Ρόμπερτς Στελμάχερς, στάθηκε στα πολλά λάθη της ομάδας του που στοίχισαν ενώ τόνισε πως η τελική διαφορά είναι πλασματική:

“Ξέραμε πως αυτό το ματς ήταν η τελευταία μας πιθανότητα να προκριθούμε. Ξέραμε πως ήταν δύσκολο να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ αλλά ήμασταν σίγουρα πως μπορούσαμε να το κάνουμε. Χρειαζόμασταν λίγη τύχη εκτός από την σκληρή δουλειά που κάναμε. Είναι δύσκολο να παίξεις απέναντι σε μια ομάδα με έμπειρους παίκτες. Παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε.

Στο τέλος πιέσαμε αλλά μετά κάναμε κάποια χαζά λάθη και δεν καταφέραμε να μικρύνουμε την διαφορά. Είναι τρελό να παίξεις απέναντι σε ελληνική ομάδα την άμυνα που παίξαμε, οι Έλληνες τα καταλαβαίνουν αυτά αλλά παρ’ όλα αυτά κάτι έπρεπε να κάνουμε. Η διαφορά των 14 πόντων δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα“.

Σε ανάλογο μήκος “κύματος” και οι δηλώσεις του Αντρέις Γκραζούλις: “Παλέψαμε και στα τέσσερα δεκάλεπτα αλλά κάναμε λάθη στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου. Δεν μας αξίζει αυτή η διαφορά των 14 πόντων, αλλά γι’ αυτό φταίνε τα λάθη που κάναμε. Μπορούσανε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά στον όμιλο και θεωρώ  πως θα μπορούσαμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…