Κεντρική Ασίστ Shadow Μια… διαφορετική πρόταση γάμου (vid)

Μια… διαφορετική πρόταση γάμου (vid)

Διμπιτούζης, πρόταση γάμου

Η πρώτη πρόταση γάμου σε αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ήταν Σάββατο βράδυ κι ο Μέγας Αλέξανδρος αντιμετώπιζε τη Δωδεκάνησο. Ντέρμπι, αλλά ο Πάνος Διμπιτούζης είχε προαποφασίσει πως σε αυτό το παιχνίδι θα έκανε το… δικό του παιχνίδι, θα έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα, η οποία «έκλεψε» (δικαίως) την καρδιά του.

Κάποια στιγμή, στο «ζέσταμα», ο συμπαίκτης του Κώστας Ανατολίτης -ήταν και αυτός, αλλά κι όλοι στο κόλπο- πέρασε από δίπλα του και τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αμαξιδίου και να βρεθεί στο παρκέ σφαδάζοντας. Αμέσως οι συμπαίκτες του κι η προπονήτρια, Τζούλη Χατζηζωγίδου (έκανε και τον σταυρό της, για να μεγαλώσει η αγωνία), έσπευσαν να δουν τι συνέβη, τη στιγμή που ο Ανατολίτης έκρυβε το πρόσωπό του, για να δώσει έναν τραγικό τόνο στη σκηνοθεσία.

Έσπευσε κι η μέλλουσα σύζυγος, αγχωμένη γιατί ο Πάνος κρατούσε τον αγκώνα του και σφάδαζε. Περίμενε τα πάντα, όχι πρόταση γάμου. Δεν ήξερε, δεν ρώτησε; Όπως ήταν ξαπλωμένος στο παρκέ, με έναν μαγικό τρόπο έβγαλε το δαχτυλίδι και ζήτησε από την αγαπημένη του να πει το «ναι» για να ενώσουν τις ζωές τους.

Η αμηχανία της μέλλουσας νύφης δεν στάθηκε ικανή για να χαλάσει τη γιορτή. Είπε το πολυπόθητο «ναι», εν μέσω χειροκροτημάτων. Αν προσέξετε στο βάθος της εικόνας στο βίντεο, ο αδερφός του Άγγελος σκουπίζει τον… ιδρώτα από τα μάτια του.

Ήταν η πρώτη πρόταση γάμου (εν Ελλάδι) σε αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο. Ως εκ τούτου ο Πάνος Διμπιτούζης έγραψε ιστορία. Η ευχή μας είναι σύντομα να το… πάρει το κορίτσι και να ζήσουν μαζί μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Elite League: Το πρόγραμμα του Final four

Το πλήρες πρόγραμμα του final four της Elite League. Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα φιλοξε…