Κεντρική Γυναίκες Ο γολγοθάς του Ολυμπιακού συνεχίζεται

Ο γολγοθάς του Ολυμπιακού συνεχίζεται

Γολγοθάς του Ολυμπιακού

Και το μαρτύριο για τα κορίτσια του Ολυμπιακού συνεχίζεται στην Ευρωλίγκα.

Άλλη μία ήττα του Ολυμπιακού, την ένατη συνεχόμενη από την, όχι φοβερή χθες Πολκοβιτσε, που έπαιξε χωρίς την τραυματία ΣέρβαΣάσαΚάντο γνώρισε η ελληνική ομάδα. Είναι πλέον και θέμα ψυχολογίας για τις ερυθρόλευκες. Η μόνη ομάδα χωρίς νίκη στην Ευρωλίγκα ανάμεσα στις 16, οι οποίες συμμετέχουν.

Μένουν άλλοι πέντε αγώνες για να τελειώσει η φαση των ομίλων και να ασχοληθούν όλοι στην ομάδα με τον τελευταίο εναπομείναντα στόχο, το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, ώστε να μην φτάσουμε να μιλάμε για τη χειρότερη σεζόν από την ημέρα ίδρυσης του τμήματος.

Τώρα έρχεται η σειρά της Φενέρμπαχτσε να επισκεφτεί την Ελλάδα και να ζήσει συνθήκες ΣΕΦ. Την Τετάρτη η τουρκική ομάδα, το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, έκανε σκόνη μετά την Πολκοβίτσε και την Σεκζάρντ.

Φενέρμπαχτσε αντίπαλος Ολυμπιακού

iakoubova fener euroleague women

 

fener euroleague women

Η Μαρίνα Μάλκοβιτς έχει πλέον όλα τα … “πυρηνικά” όπλα στη διάθεση της με επικεφαλής την MVP του WNBA Mπριάνα Στιούαρτ, μαζί με τη Βελγίδα Μεσεμάν, την Μακμπράιτ και αυτή την απίστευτη Ουκρανή, Αλίνα Ιακοόμποβα που πολλοί περνάνε για… άντρα.

briana stewart

Χθές μάλιστα υπέγραψε και την κορυφαία πλέι μέικερ, κατά τη γνώμη μου, στον κόσμο Κόρτνεϊ Βαντερσλούτ η οποία θα κάνει ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό!

fener euroleague women2

Πρόταση μου όσοι περισσότεροι και κυρίως οι νεαρές αθλήτριες, μπορούν να βρεθούν την άλλη Τετάρτη στο ΣΕΦ θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά τέτοιου επιπέδου παίκτριες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής… από συνήθεια

Το τρίτο σερί πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός λοιπόν κατέκτησε το πρωτάθλη…