Κεντρική Διεθνή ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Πίστευα ότι δεν θα έπαιζα ποτέ ξανά για την ομάδα των ΗΠΑ» (vid)

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Πίστευα ότι δεν θα έπαιζα ποτέ ξανά για την ομάδα των ΗΠΑ» (vid)

The Redeem Team e1665504277734

Στο ντοκιμαντέρ του Netflix The Redeem Team, ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να μην παίξει για την ομάδα των ΗΠΑ μετά το φιάσκο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Η ομάδα των ΗΠΑ έχασε από την Αργεντινή στα ημιτελικά, ενώ ο Τζέιμς, μαζί με τους Καρμέλο Άντονι και Ντουέιν Γουέιντ, παραδέχτηκε ότι το ρόστερ των 12 παικτών δεν έμοιαζε καθόλου με ομάδα.

«Ήταν άσχημο να το βλέπεις», είπε ο Γουέιντ. «Ήταν τρομερό να το βλέπεις και τρομερό να είσαι μέρος του».

Εν τω μεταξύ, ο Άντονι είχε ακόμη πιο σκληρά λόγια:

«Ήμασταν απλά ένα μάτσο… Μας λέγανε: “Πηγαίνετε εκεί έξω και κερδίστε μας ένα χρυσό μετάλλιο”. Δεν υπήρχε πολιτισμός με την ομάδα των ΗΠΑ. Δεν υπήρχε καθόλου κουλτούρα», δήλωσε ο Καρμέλο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κέρδισαν τη Λιθουανία στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο, αλλά ο Τζέιμς δεν έκρυψε ότι ένα τέτοιο επίτευγμα δεν σήμαινε πολλά.

«Δεν υπήρχε πολύς χρόνος (για να προετοιμαστούμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες). Έπρεπε να σκεφτούμε πώς να γίνουμε ομάδα σε δύο εβδομάδες. Ήμουν νέος, αλλά καταλάβαινα τι σήμαινε να χτίζεις χημεία για να κερδίσεις.

Κάθομαι στο βάθρο λοιπόν, ξέρετε, παίρνω το χάλκινο μετάλλιο όπως η υπόλοιπη ομάδα και σκέφτομαι: “Αυτό ήταν σίγουρα χάσιμο χρόνου “. Εκείνη τη στιγμή είπα πως, σίγουρα δεν θα έπαιζα ξανά για την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών», αποκάλυψε ο Λεμπρόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…