Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Επαγρύπνηση η ήττα”

“Επαγρύπνηση η ήττα”

curry koupa

curry-koupa

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βγει θριαμβευτής από τη συναρπαστική σειρά τελικών με τον Ολυμπιακό και να κάνει το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Ραμέλ Κάρι πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση του στα πέντε παιχνίδια με τους “ερυθρόλευκους” δίνοντας σημαντικές βοήθειες όποτε χρειάστηκε.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στο διαφορετικό, επιθετικό, πρόσωπο που έδειξαν οι “πράσινοι“, οι οποίοι σημείωσαν 82 πόντους, στο “κλειδί” της κατάκτησης του πρωταθλήματος αλλά και την χαρά του για την κούπα:

“Αρχικά, ήταν τεράστια νίκη στην έδρα μας. Έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν αλλά εξαρτάται από τη βραδιά που θα βρεθούν, ατομικά ή συνολικά. Σήμερα ήταν γενικά μια πολύ καλή βραδιά. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και βρήκαμε λύσεις στην επίθεση. Ήμασταν επιθετικοί και αυτό μας βοήθησε”.

Για το comeback του Παναθηναϊκού μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ και πως αυτή επέδρασε στους πράσινους, επεσήμανε:

“Ήταν κάτι κακό και καλό ταυτόχρονα. Το κακό ήταν ότι χάσαμε. Αλλά πολλές φορές χρειάζεται να γίνει το κακό πρώτα για να έρθει το καλό. Το καλό ήταν πως νικήσαμε σήμερα.

Όλη τη χρονιά έχουμε αποδείξει πως αποδίδουμε καλύτερα όταν βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Ήταν μια επαγρύπνηση για μας αυτή η ήττα”.

Για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα που κατακτά με το τριφύλλι, υπογράμμισε:

“Είναι όμορφο συναίσθημα. Το να παίζεις για μια τόσο μεγάλη ομάδα, με τέτοιο πρεστίζ είναι φανταστικό. Αλλά ο στόχος δεν είναι αυτός. Ο στόχος είναι να νικάς και να κατακτάς πρωταθλήματα.

Βρίσκομαι εδώ ακριβώς ένα χρόνο και ένα μήνα έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα. Είναι εξαιρετικό επίτευγμα“.

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έχει βρει το κλειδί του Ολυμπιακού καθώς τον έχει νικήσει στα περισσότερα παιχνίδια, τόνισε:

“Μας έχει πάει καλά. Αυτό είναι το μπάσκετ όμως. Κάποιες φορές τα πας καλά, κάποιες όχι.

Αυτή τη στιγμή τα πράγματα πάνε καλά για εμάς και όχι για αυτούς. Το ότι αυτή τη στιγμή έχουμε την πλειοψηφία των νικών είναι κάτι ου πιστώνεται σε όλη την ομάδα”.

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού είχε να πει μόνο τα καλύτερα:

“Έχω παίξει σε ομάδες με πολύ καλούς οπαδούς. Αλλά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι απίστευτοι. Βλέποντας τους να γεμίζουν το γήπεδο μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Σήμερα ήταν τρομερό το συναίσθημα.

Προσωπικά, θα ήθελα να έρθει περισσότερος κόσμος και στα πρώτα δύο παιχνίδια εδώ αλλά είμαι χαρούμενος που έδωσαν δυναμικό παρών απόψε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Να πάρει στο Βελιγράδι ότι έχασε στην Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Βελιγ…