Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αγραβάνης:”Μάθαμε πολλά στο meeting της Ευρωλίγκας”

Αγραβάνης:”Μάθαμε πολλά στο meeting της Ευρωλίγκας”

d

Αρκετά έως πολύ βοηθητικό για τους παίκτες θεωρεί το meeting της Ευρωλίγκας ο Δημήτρης Αγραβάνης ο οποίος δήλωσε ότι τους προετοιμάζει για το πως να διαχειριστούν διάφορες καταστάσεις με σωστό τρόπο που δεν θα βλάψει ούτε τους ίδιους ούτε τους συλλόγους τους.

Στην σημερινή ημέρα της συνάντησης της διοργανώτριας αρχής με τους παίκτες των ομάδων στην Βαρκελώνη, συζητήθηκαν οι νέοι κανονισμοί, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε ότι τα μέλη του ΔΣ θα αυξηθούν από 5 σε 7, ενώ για τις δύο νέες ομάδες της λίγκας, θα πραγματοποιηθούν εκλογές τον Σεπτέμβριο, για να οριστούν οι εκπρόσωποι τους στην Ένωση παικτών (ELPA). 

Ο σέντερ των Ερυθρολεύκων δήλωσε σχετικά:

«Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση διότι μαθαίνουμε αρκετά νέα πράγματα σχετικά με τους νέους κανονισμούς από την επόμενη περίοδο και τις οικονομικές προοπτικές της EuroLeague. Έτσι είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για όλα, όπως για παράδειγμα με τις συνεντεύξεις, ώστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας δίχως να βλάψουμε το κλαμπ ή τη διοργάνωση».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κάνουμε αυτή τη συζήτηση. Οι παίκτες είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές και, συγχρόνως οι συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για εμάς να μοιραστούμε πληροφορίες και πιστεύουμε ότι η διαφάνεια της συγκεκριμένης διαδικασίας είναι καθοριστική ώστε να χτίσουμε μια δυνατή σχέση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…