Κεντρική NBA Τέιτουμ:”Έχουμε αρκετό ταλέντο για να διεκδικήσουμε ένα δαχτυλίδι”
NBA

Τέιτουμ:”Έχουμε αρκετό ταλέντο για να διεκδικήσουμε ένα δαχτυλίδι”

Τέιτουμ

Ο Τζέισον Τέιτουμ, έδωσε συνέντευξη στην Ισπανική “Marca”, και μίλησε για την φετινή μέτρια πορεία των Σέλτικς, τις εξελίξεις στην ομάδα με τις αποχωρήσεις των Ίρβινγκ και Χόρφορντ, καθώς και το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Jordan brand. 

Παράλληλα, ο άσος της ομάδας του Μπραντ Στίβενς, τόνισε ότι η Βοστόνη έχει περισσότερο από αρκετό ταλέντο ώστε να διεκδικήσει ένα δαχτυλίδι.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για το συμβόλαιο με την μάρκα του Τζόρνταν«Για μένα το να υπογράψω με τον Τζόρνταν σημαίνει τα πάντα. Είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, είναι κάτι απίθανο, είναι τιμή».

Για την ατομική του απόδοση:

«Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να συνεχίσω να ωριμάζω ως παίκτης. Και αυτός είναι ο στόχος μου όταν δουλεύω, να βελτιώνομαι και να κατανοώ τη δυναμική του παιχνιδιού μου και όλα όλα πρέπει να θυσιάσω. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα, οπότε αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε πλήρως είναι πως το μπάσκετ είναι ομαδικό σπορ».

Για τις αποχωρήσεις Ίρβινγκ και Χόρφορντ είπε:

«Κάποιοι παίκτες έκαναν τις επιλογές τους σχετικά με την καριέρα τους και το πού θα παίζουν. Εγώ το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι το καλύτερο για όλους, όλοι θέλουν το καλύτερο για τους εαυτούς τους. Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά ελπίζω να έχουμε πίσω στην ομάδα τους Ίρβινγκ και Χόρφορντ».

Τέλος, για την ποιότητα των Σέλτικς δήλωσε:

«Έχουμε παραπάνω από αρκετό ταλέντο για να διεκδικήσουμε ένα δαχτυλίδι. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν για ό,τι συνέβη φέτος. Δεν είναι σφάλμα ενός ανθρώπου. Ήταν μια σκληρή σεζόν και κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι είμαστε κομμάτι της ομάδας, επειδή έτσι είναι το μπάσκετ».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …