Κεντρική Basket League Πότε θα κάνει ξαστεριά… στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης;

Πότε θα κάνει ξαστεριά… στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης;

paokarisbasket

Είναι μια πόλη που έχει χαρακτηριστεί μπασκετομάνα.

Η περίοδος 87-95 ήταν η απόλυτη φαντασίωση για τους φιλάθλους των τριών ιστορικών ομάδων της πόλης. Αρης, ΠΑΟΚ και Ηρακλής. Η επιστροφή του τελευταίου ύστερα από 8 χρόνια επανένωσε την τριάδα. Θα έχουμε 6 ντέρμπι βρε αδερφέ, που η καζούρα θα πάει σύννεφο, τα πειράγματα και ελπίζουμε να δούμε και ωραία ματς!Οι οιωνοί όμως δεν είναι καλοί.

Ο Ηρακλής ίσως είναι ο μοναδικός που δικαιούται να ελπίζει, γιατί επέστρεψε με καθαρό ΑΦΜ και ο Θόδωρος Δρακόπουλος κουβαλάει μια τρέλα, αν και μερικές ο ενθουσιασμός τον παρασέρνει στις τοποθετήσεις του. Πάει όμως σε σωστό πλάνο, έχει τις ευχές της ΕΟΚ και η παρουσία στην εκδήλωση της Πέμπτης κέρδισε τις εντυπώσεις. Οπότε μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό, δηλαδή παραμονή και βλέπουμε…

Πάμε τώρα στους άλλους δύο.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος τον τελευταίο μήνα δεν έχει παρουσιάσει κάτι για τη νέα χρονιά. Τονίζει πως ψάχνει λύσεις, αλλά τα ban παραμένουν, προπονητής δεν έχει κλείσει και τα ζόρια μεγαλώνουν. Αν δεν αρθεί το απαγορευτικό, τότε θα πρέπει να συνεχίσουν κάποιοι από τους 5 Αμερικανούς και να επιλεγούν τα υπόλοιπα κομμάτια του. Σίγουρα, η αγάπη για το μπάσκετ όπως ανέφερε στο πρώτο forum για χορηγούς στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ πρέπει να υπάρχει, δίπλα στον κορυφαίο του χώρου μας Βασίλη Σκουντή, αλλά χωρίς χρήμα δε γίνεται τίποτα.

Στον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Καραμάνος ζήτησε υπομονή, ο ΑΣ στέλνει μνημόνια, για να δημιουργήσει ασφαλιστικές δικλείδες και όλοι ελπίζουν στην οικογένεια Σαββίδη, για να βγει το τμήμα από το κώμα! Χρόνος υπάρχει, αλλά Μαργαρίτης και Χρυσικόπουλος δε θα περιμένουν για πολύ. Τώρα, αν θα είναι προπονητής ο Φραγκιάς, θα φανεί.

Το καλοκαίρι έχει δρόμο ακόμη, ελπίζουμε η “φτωχομάνα” να είναι ανταγωνιστική και αξιοπρεπής, γιατί οι τρεις σύλλογοι κουβαλούν μια μεγάλη ιστορία και είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται. Ας ενεργοποιηθούν και οι παραδοσιακοί παράγοντες, οι σύλλογοι τους έχουν ανάγκη! 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Αμφίβολη η Βίτολα για το Game 3

Εκτός με κάταγμα στη μύτη η Βίτοσα. Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό με 68-65 στον δ…