Κεντρική Γ' Εθνική Αίας Ευόσμου: “Δεν παίχτηκε στις τέσσερις γραμμές το ματς με τον Λεύκιππο”

Αίας Ευόσμου: “Δεν παίχτηκε στις τέσσερις γραμμές το ματς με τον Λεύκιππο”

aias euosmou

Ο Λεύκιππος Ξάνθης πέρασε από την έδρα του Αίαντα Ευόσμου, καθώς επικράτησε με 77-60. Οι γηπεδούχοι,όμως, έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία και όπως τόνισαν σε ανακοίνωση τους το παιχνίδι δεν παίχτηκε στις τέσσερις γραμμές και ότι οι διαιτητές ήταν πρωταγωνιστές του ματς.

Αναλυτικά:

“Δεν ανακαλύψαμε την σελήνη ούτε θα πούμε κάτι καινούριο και έξυπνο, δυστυχώς επαληθευτήκαμε για τους φόβους μας όλη την εβδομάδα κ το παιχνίδι μας με την κατά τα άλλα πολύ συμπαθή κ καλή ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης δεν παίχτηκε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου κ από τους πρωταγωνιστές τους παίκτες αλλά από τους ανθρώπους (διαιτητές) που κάνουν την εμφάνισή τους πάντα όταν διακυβεύεται ένας στόχος κ γίνονται απόλυτοι ρυθμιστές των επιτυχιών η των αποτυχιών των ομάδων… Κος Ζαχαριάδη κ Λάλλα έκλεψαν την παράσταση κ μαζί την θέση μας για τα μπαράζ για την Β εθνική.

Ελπίζουμε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές να αφήσουν τους παίκτες να κερδίσουν η να χάσουν τα παιχνίδια κ όλοι οι σύλλογοι να παίξουν για την αξιοπιστία τους!!

Υγ: Ήμαστε περήφανοι για τους νεαρούς αθλητές μας κ για τους προπονητές μας για την πορεία τους κ για εμάς ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΈΣ.

ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΚΎΡΙΟΙ

Η Διοίκηση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Αμαρουσίου: Παραμένει στον πάγκο ο Κατσούνης (pic)

Νίκη Αμαρουσίου και Σάββας Κατσούνης συνεχίζουν μαζί Με τον Σάββα Κατσούνη θα πορευτεί στο…