Κεντρική NBA Το μεγαλύτερο “έγκλημα” των Μπακς!
NBA

Το μεγαλύτερο “έγκλημα” των Μπακς!

Στεφ Κάρι ρεκόρ

Πιθανότατα η ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς να ήταν διαφορετική την δεδομένη χρονική περίοδο αν δεν έκαναν (ιστορικό) λάθος με τον Στεφ Κάρι… Οπως αποκάλυψε ο Μάρκ Λάσρι που αποτελεί των ιδιοκτήτη των “ελαφιών”, ο καλαθοσφαιριστής των Γουόριορς είχε φτάσει μια ανάσα από τους Μπακς το 2012. Ωστόσο το ιατρικό τιμ ακύρωσε το… deal με τον Κάρι, όταν οι Μπακς και οι Γουόριορς είχαν μιλήσει μία ανταλλαγή που αφορούσε τους Κάρι και Μπόγκουτ.

Συγκεκριμένα ο Λάσρι είπε: “Δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να έχουν φτάσει εκεί που είναι σήμερα εάν είχαν δώσει τον Στεφ Κάρι στους Μπακς με αντάλλαγμα τον Άντριου Μπόγκουτ. Αυτό ήταν το ντιλ. Αλλά το ιατρικό τιμ των Μπακς υποστήριξε πως ο αστράγαλος του Στεφ δεν θα αντέξει. Με αυτό τον τρόπο κατέστρεψαν τη συμφωνία. Δεν ξέρω αν αυτό δείχνει ό,τι οι Ουόριορς βρίσκονται πιο μπροστά από τους υπόλοιπους. Είναι τύχη και για εμένα είναι δεκτό αυτό”.

Το ιατρικό τιμ που “χάλασε” το deal για τον Κάρι δεν υπάρχει πια, αλλά το “έγκλημα” αυτό των Μπακς θα μείνει στην ιστορία!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …