Κεντρική Elite League Εμφάνιση καριέρας από Τοπάλι!

Εμφάνιση καριέρας από Τοπάλι!

topali

Ο Αμύντας είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι ο πρωταγωνιστής είναι διαφορετικός, με την ομάδα του Αλέξανδρου Ζαβού να έχει τρομερή χημεία και να αποτελεί μία από τις πιο σκληροτράχηλες του πρωταθλήματος της Α2.

Κόντρα στον Ερμή Αγιάς, ο Αμύντας πανηγύρισε με χαρακτηριστική άνεση την έκτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α2, κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς τη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Αντριάνο Τοπάλι, ο οποίος πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες – αν όχι την καλύτερη – εμφανίσεις του με φανέλα της ομάδας του Υμηττού.

Ο γκαρντ του Αμύντα σημείωσε 24 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας. Είχε 7/10 βολές, 7/7 δίποντα κι 1/1 τρίποντο. Ωστόσο η συνεισφορά του δεν ήταν μόνο στο σκοράρισμα. Είχε ακόμα 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 κλεψίματα, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του σε άμυνα κι επίθεση. Παρέα με τον Σπύρο Διαμαντόπουλο (15π. 3ρ., 3ασ., 4κλ.), “καθάρισαν” την υπόθεση νίκη για τον Αμύντα, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά στο 1/3 του πρωταθλήματος της Α2.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Χάλαρης (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού Ο Στέλιος Χάλαρης στάθηκε άτυχος στα τελευτ…