Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Αυτό θα είναι το “κλειδί” του αγώνα”

“Αυτό θα είναι το “κλειδί” του αγώνα”

aek 3

Το Λαύριο Megabolt θα κοντραριστεί με το Ρέθυμνο Cretan Kings στην Κρήτη (28/10, 16:30), στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Ο Σάκης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με τους Κρητικούς, τονίζοντας πως το “κλειδί” θα είναι ο ρυθμός και το κομμάτι των ριμπάουντ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο ιστολόγιό του στον ΕΣΑΚΕ:

“Τεστ ο αγώνας στο Ρέθυμνο

Η ομάδα προσπαθεί ακόμη να συνέλθει, δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πώς χάθηκε το παιχνίδι με τον Άρη. Κι είναι πραγματικά πολύ οδυνηρό να χάνεις ένα ματς, στο οποίο ήσουν πολύ καλύτερος για περισσότερα από 35 λεπτά! Αλλά αυτά έχει το μπάσκετ.

Όλη την εβδομάδα, λοιπόν, δουλέψαμε σκληρά, ώστε να μην επαναλάβουμε στο μέλλον τα ίδια λάθη, που μας στοίχισαν τη νίκη το προηγούμενο Σάββατο. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά, προκειμένου να διορθώσουμε όλες τις ατέλειες και τις αδυναμίες μας ενόψει των επόμενων αγώνων.

Τόσο ο κόσμος, όσο κι εμείς οι ίδιοι έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από την ομάδα και γι’αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα σε πολύ έντονους ρυθμούς, με στόχο να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι.

Στο Ρέθυμνο, θα έχουμε την ευκαιρία να τεστάρουμε τον βαθμό προόδου μας. Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία, παραδοσιακά στην έδρα της, παρουσιάζεται πολύ ισχυρή. Για μας είναι τεστ. Πρέπει να δείξουμε στην πράξη ότι έχουμε συνέλθει από το σοκ της απώλειας του ματς με τον Άρη και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στο Ρέθυμνο.

Κλειδί του αγώνα θα είναι ο ρυθμός και τα. Αν δεν δώσουμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να κάνουν δεύτερες και τρίτες επιθέσεις, νομίζω ότι θα είμαστε μέσα στο ματς μέχρι το τέλος κι από εκεί και πέρα ό,τι θέλει ας προκύψει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …