Κεντρική Διεθνή Το αφιέρωμα της Ευρωλίγκας στην ΤΣΣΚΑ (Vid)

Το αφιέρωμα της Ευρωλίγκας στην ΤΣΣΚΑ (Vid)

csska moscow

Για ένα ακόμη καλοκαίρι, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δαπάνησε ένα τσουβάλι λεφτά, ώστε να παρουσιαστεί ακόμη πιο ισχυρή τη νέα χρονιά. Μπορεί ο Μίλος Τεόντοσιτς να πήγε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για το ΝΒΑ, ωστόσο η “ομάδα του στρατού” βρήκε τον αντικαταστάτη.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ακολούθησε τον αντίθετο δρόμο από τον Σέρβο γκαρντ, αφήνοντας το ΝΒΑ για την Ευρώπη και τη ρωσική ομάδα. Παράλληλα, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη εκτός από τον Ισπανό γκαρντ πρόσθεσε και άλλα σπουδαία ονόματα στο ρόστερ της, όπως οι Ουίλ Κλάιμπερν ,Οθέλο Χάντερ και Λέο Βέστερμαν.

Η Ευρωλίγκα έφτιαξε ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα για τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2016, οι οποίοι στοχεύουν να πετύχουν ότι κατάφεραν πριν από ένα χρόνο.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε :”Η πρόκριση στο Final Four ήταν ένα κατόρθωμα, και οι τέσσερις ομάδες θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος, αλλά μόνο μία κατακτά το τρόπαιο. Πέρσι δεν ήταν η χρονιά μας αλλά επιστρέφουμε με μεγαλύτερο κίνητρο για την φετινή σεζόν”.

Από την άλλη, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ανέφερε:”Θα έχουμε μεγάλη πίεση αλλά την θέλουμε. Η ΤΣΣΚΑ έχει τεράστια ιστορία και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη. Ξέρουμε τι αντιμετωπίζουμε και είμαστε έτοιμοι”.

Ο Νάντο Ντε Κολό τόνισε πως ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα, ενώ ο Ουίλ Κλάιμπερν δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα του ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…