Κεντρική NBA Παραμένει στο Χιούστον ο Νενέ!
NBA

Παραμένει στο Χιούστον ο Νενέ!

nene oladipo rockets thunder

nene oladipo rockets thunder

Κάτοικος Χιούστον θα παραμείνει ο Νενέ, έχοντας την ευκαιρία να βοηθήσει το δυναμικό δίδυμο των Τζέιμς Χάρντεν και Κρις Πολ, ώστε οι Ρόκετς να οδηγηθούν σε μονοπάτια πρωταθλητισμού. Ο Βραζιλιάνος σέντερ έβαλε την υπογραφή του σε νέο, 4ετές συμβόλαιο, ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως πρώτη μετέδωσε η Houston Chronicle.

Την περσινή σεζόν, ο Νενέ είχε 9.1 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα σε 17.9 λεπτά συμμετοχής, έχοντας πολύτιμη συνεισφορά στη φροντ-λάιν των “ρουκετών” και ταιριάζοντας στο runn-gun στυλ της ομάδας του Μάικ Ντ’Αντόνι. Η απόδοση του 34χρονου ανέβηκε στα πλέι-οφ, καθώς είχε 10 πόντους και 4.6 ριμπάουντ ανά αγώνα, έχοντας 70.6% στα σουτ εντός πεδιάς αλλά ο τραυματισμός του στο 4ο ματς εναντίον των Σαν Αντόνιο Σπερς τον έθεσε νοκ-άουτ.

Ο Νενέ θα αγωνιστεί για 15η συναπτή σεζόν του χρόνου, έχοντας 871 παιχνίδια κανονικής περιόδου στην πλάτη του. Η εμπειρία, η δύναμη και η ικανότητά του στο πικ-εν-ρολ τον καθιστούν ως μια πολύτιμη μονάδα, παρά τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…