Κεντρική Γ' Εθνική Το “ευχαριστώ” του Οίακα Ναυπλίου!

Το “ευχαριστώ” του Οίακα Ναυπλίου!

oiakas

oiakas

Ο Οίακας Ναυπλίου με ανακοίνωσή της θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους παίκτες του συλλόγου που κατάφεραν να φέρουν την ομάδα στην Εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Οίακας Ναυπλίου μετά από μια καταπληκτική πορεία την περίοδο που πέρασε, κατέκτησε δίκαια τον τίτλο που του δίνει την δυνατότητα από την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 να αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Με την ολοκλήρωση των ανανεώσεων για την ομάδα μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους αθλητές μας, τόσο αυτούς που έμειναν και θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους και την νέα χρονιά, όσο και τους αθλητές που δεν ανανέωσαν την συνεργασία τους μαζί μας.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε, τον αρχηγό μας τον Νίκο Κατσαλούλη για την πολύχρονη βοήθειά του και παρουσία του στην ομάδα μας, τους αδελφούς Δημήτρη και Πέτρο Μπιτζή για την βοήθεια τους, τον Γιώργο Κυρίο για την αγωνιστικότητά του και βέβαια τα δύο παιδιά από την γειτονική Κόρινθο, τον Παναγιώτη Παζαρά και Δημήτρη Μπαλτζή, για την προσπάθεια και το ήθος τους. Επίσης οφείλουμε ένα ευχαριστώ στους μικρούς της ομάδας τον Φίλιππο Αρώνη και τον Στέφανο Μαρασιώνη.

Η επιτυχία της ομάδας μας την χρονιά που μας πέρασε ήταν αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας όλων όσων εργάστηκαν για την ομάδα, αλλά και όλων όσων, υποστήριξαν και πίστεψαν στην προσπάθεια για να κρατήσουμε τον Οίακα Ναυπλίου ψηλά.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…