Κεντρική NBA Έξαλλος ο Γουέστμπρουκ στη συνέντευξη Τύπου (vid)
NBA

Έξαλλος ο Γουέστμπρουκ στη συνέντευξη Τύπου (vid)

westbrook

westbrook

Οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είναι πολύ χειρότεροι, όταν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ κάθεται στον πάγκο. Στο χθεσινό, 4ο παιχνίδι εναντίον των Ρόκετς, οι γηπεδούχοι ήταν κατά 18 πόντους χειρότεροι, στα 9 λεπτά όπου ο “Westbeast” βρισκόταν στον πάγκο και κατά 14 πόντους καλύτεροι, στα 14 λεπτά παρουσίας του στο παρκέ! Κατά μήκος της σειράς, η Οκλαχόμα είναι 2.1 πόντους ανά 100 κατοχές καλύτεροι με τον σούπερ-σταρ τους στο παρκέ και κατά 40.3 χειρότεροι (!), με εκείνον εκτός. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε, όμως, ο Γουέστμπρουκ δεν φάνηκε να είναι και πολύ ευχαριστημένος…

Σημαντικά ματς για τα πλέι οφ του ΝΒΑ…. Ράπτορς-Μπακς, Χοκς-Γουίζαρντς και Μπλέιζερς-Γουόριορς. Ποιοι θα “βγουν” νικητές στις συγκεκριμένες “μάχες”; Η 2winbet.gr θα προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς και άκρως “ελκυστικό” live betting!

Δεν θέλω να μας διαχωρίζουν. Είμαστε όλοι ένα”, είπε αρχικά ο “Ρας” και συνέχισε σε έντονο ύφος λέγοντας: “Είτε είμαι στο παρκέ, είτε δεν είμαι, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Μην προσπαθείτε να μας χωρίσετε και να μας κάνετε να στραφούμε ο ένας απέναντι στον άλλο. Δεν θέλω να το ακούω αυτό. Παίζουμε σαν ομάδα και αυτό μετράει. Επόμενη ερώτηση!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …