Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Μην γκρεμίσουμε ό,τι χτίζαμε”

“Μην γκρεμίσουμε ό,τι χτίζαμε”

ΑΕΚ Έρικ Γκριν

erick green-osfp

Η 23η αγωνιστική της Basket League ολοκληρώνεται αύριο (27/3) στην Κρήτη, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην έδρα του επικίνδυνου Ρεθύμνου. Ο Έρικ Γκριν, ο οποίος θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τους Κρητικούς, ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να γκρεμίσει, όσα έχει χτίσει, αναφερόμενος στην πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Φίλες και φίλοι μου καλησπέρα! Για μένα βέβαια δεν είναι τόσο καλή η μέρα γιατί οι στομαχικές διαταραχές που αισθάνομαι δεν θα μου επιτρέψουν να ταξιδέψω με την ομάδα. Ελπίζω εσείς όλοι να είστε καλά και να περνάτε όμορφα.

Η σεζόν έχει μπει στην τελική της ευθεία και για άλλη μια φορά, καλούμαστε να δώσουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Το τέταρτο σε διάστημα οκτώ ημερών. Έως τώρα έχουμε κερδίσει τα δύο από τα τρία και τώρα αντιμετωπίζουμε μια ομάδα εξαιρετική στην έδρα της που έχει κερδίσει ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης. Μπροστά στο κοινό τους έχουν κάνει μεγάλες νίκες και θα πρέπει να είμαστε φοβερά προσεκτικοί και έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι.

Πριν αναφερθώ στο ματς, θέλω να πω κάτι για τον Ματ. Πραγματικά ήταν ένα σοκ για εμάς. Οι στιγμές που πέρασαν μέχρι να μάθουμε τελικά ότι δεν ήταν κάτι τρομακτικά σοβαρό. Να ξέρει ο Ματ, όπως και ο Ντάνιελ, πως τους περιμένουμε σύντομα κοντά μας και αυτές οι αναποδιές μας κάνουν πιο δυνατούς και μας δίνουν έξτρα κίνητρο να συνεχίσουμε και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Με τη δυναμική του κόσμου για τη δεύτερη νίκη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ασφυκτικά γεμάτο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός δηλώνει έτο…