Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Μεσσήνης αντί Κωνσταντινίδη!

Μεσσήνης αντί Κωνσταντινίδη!

basketa10

basketa10

Ο Μάης Κωνσταντινίδης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Καλλιθέας, μετά την ήττα από τον Άλιμο, με την αθηναϊκή ομάδα να μην αργεί να βρει τον αντικαταστάτη του. Ο Σταύρος Μεσσήνης ανέλαβε τα ηνία και του ανδρικού τμήματος και θα αναλάβει να το καθοδηγήσει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Αναλυτικά:
Έπειτα από την αιφνίδια αποχώρηση του Coach Κωνσταντινίδη Μάη, η οποία έλαβε χώρα αμέσως μετά την ήττα με τον Άλιμο και με την εξής δήλωση του: “Ευχαριστώ τον Γιάννη Μοσχόπουλο και όλη την διοίκηση της Α.Ε.Καλλιθέας για την ολιγοήμερη συνεργασία μας. Δυστυχώς οι υπάρχουσες συνθήκες δεν είναι τέτοιες, που μου επιτρέπουν να πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την πορεία της ομάδας με τον τρόπο, που θα ήθελα. Εύχομαι τα καλύτερα για το άμεσο μέλλον της ομάδας”, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ανακοινώνουν ότι τα ηνία των ΑΝΔΡΩΝ αναλαμβάνει ο Coach Μεσσήνης Σταύρος, ο οποίος είναι ο προπονητής των Εφήβων και του Μίνι του Συλλόγου για την περίοδο 2016-2017 και του εύχονται καλή επιτυχία για το goal, το οποίο του ανατέθηκε να επιτευχθεί.

Λίγα λόγια για την προπονητική καριέρα του Coach Μεσσήνη Σταύρου:
Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το έτος 1988 με τον Παντζιτζιφιακό, την ΑΕΚΤ και το Λέων Μοσχάτου. Στον Μίλωνα διετέλεσε προπονητής και υπεύθυνος Ακαδημιών επί 15ετιας. Επίσης διετέλεσε προπονητής ακαδημιών στο Παγκράτι και των Παμπαίδων της Ελευθερίας Μοσχάτου. Σε Ανδρικά τμήματα διετέλεσε προπονητής στις εξής ομαδες: Λέων Μοσχάτου, Polis, Αρίωνας, Αχιλλέας Κ. Αχαρνών, Εθνικος Αθηνών, Τρεις Αστέρες. Άμιλλα Περιστερίου. Πανελευσινιακος Β’ Εθνική.

Σε Γυναικεία τμήματα διετέλεσε προπονητής στις εξής ομάδες: ΑΕΚΤ, Α.Ο. Δάφνη, Αθηναϊκός, Δάφνη Δαφνίου Β’ Εθνική, Θρίαμβο Α2 και Ακαδημία Ηλιούπολης Α1.

Το έτος 2015-2016 διετέλεσε προπονητής στην Δάφνη Αγ. Δημητρίου στο τμήμα Κορασίδων με άνοδο Κατηγορίας από Β σε Α και στις Νεανιδες όπου συμμετείχαν στο final four. Επίσης Κοουτσάριζε τους Έφηβους των Ελληνορώσων, τους Παίδες και τους Παμπαιδες.

Με τους αθλητικούς μας χαιρετισμούς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …