Κεντρική Β' Εθνική Έσπερος Καλλιθέας: Νέος προπονητής ο Μάης Κωνσταντινίδης

Έσπερος Καλλιθέας: Νέος προπονητής ο Μάης Κωνσταντινίδης

mais konstantinidis

Ο Μάης Κωνσταντινίδης είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Εσπέρου Καλλιθέας. Ο Έλληνας τεχνικός αντικατέστησε τον Αλέκο Δάγλα, ο οποίος θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον Πρωτέα Βούλας.

Αναλυτικά:

Από… Μάη καλοκαίρι

Η διοίκηση του ΠΟΚ Έσπερος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Μάη Κωνσταντινίδη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προπονητή στην ομάδα μπάσκετ των ανδρών, τουλάχιστον ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα στον Σύλλογο, ο έμπειρος κόουτς επιλέχθηκε από την επιτροπή μπάσκετ ως ο καταλληλότερος προκειμένου να γίνει η μετάβαση στην επόμενη ημέρα του τμήματος.

Ο Μάης Κωνσταντινίδης είχε βρεθεί στο ίδιο πόστο πριν από μια 10ετία, όταν και σε μια επιτυχημένη θητεία τεσσάρων ετών πανηγύρισε αφενός την άνοδο από τη Β’ στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ αφετέρου τη συμμετοχή στο Final Four του Κυπέλλου.

Προηγουμένως είχε δουλέψει στον Φάρο Κερατσινίου, ενώ έκτοτε εργάστηκε σε διάφορες ομάδες (Ηλιούπολη, Άρης Νικαίας, Χαλκίδα, Δάφνη Δαφνίου) εξελίσσοντας σταδιακά την καριέρα του.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2022 ήταν επικεφαλής του τεχνικού τιμ του Αμύντα, από τον οποίο αποχώρησε ύστερα μια διετία στην Α2 με παράσημο δύο άνετες παραμονές μέσω της έβδομης και της όγδοης θέσης αντίστοιχα.

“Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που επιστρέφω σε μια ομάδα με την οποία με συνδέουν πάρα πολλές όμορφες αναμνήσεις. Είμαι εδώ για να συνεχίσω ό,τι καλό υπάρχει ήδη και να βελτιώσω όσα χρειάζεται για να πετύχουμε τους κοινούς στόχους μας με τη διοίκηση του ΠΟΚ.

Έχουμε λίγο χρόνο να βρεθούμε με τους παίκτες και να γνωριστούμε καλά πριν από το πρώτο ματς για το 2023. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τα υπόλοιπα θα τα πούμε γήπεδο. Διότι στο τέλος της ημέρας το αποτέλεσμα είναι αυτό που μάς κρίνει.

Χρόνια πολλά και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους”, ανέφερε ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ των ανδρών.

“Καλωσορίζουμε τον Μάη Κωνσταντινίδη, έναν δικό μας άνθρωπο, στον Έσπερο και του ευχόμαστε καλή τύχη στην αποστολή που ανέλαβε στα μέσα της σεζόν. Η άμεση ανταπόκρισή του αποδεικνύει την πίστη του στο σχέδιο της διοίκησης”, ανέφερε από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός του τμήματος μπάσκετ και διοικητικός παράγοντας του Συλλόγου, Γιάννης Μοσχόπουλος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πανελευσινιακός: Κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τη Δάφνη (pic)

Ο Πανελευσινιακός προχώρησε σε ένσταση μετά το τέλος του ματς με τη Δάφνη Η Δάφνη επικράτη…