Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Αισιόδοξοι κι επιθετικοί στο ΣΕΦ”

“Αισιόδοξοι κι επιθετικοί στο ΣΕΦ”

saras jasikevicius zalgiris coach

saras-jasikevicius-zalgiris-coach

Η Ζαλγκίρις Κάουνας αγωνίζεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας εναντίον του Ολυμπιακού (10/02, 21:00), για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να δηλώνει πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει επιθετικά, ενώ αποθέωσε τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:
“Ο Ολυμπιακός έχει ένα σύστημα που είναι επιτυχημένο πολλές σεζόν τώρα. Διαθέτουν πολλή εμπειρία, έναν καλό προπονητή, ο κορμός της ομάδας είναι ο ίδιος. Παρόλα αυτά, ακόμα κι αν χάσαμε με διψήφια διαφορά στο Κάουνας, δεν κάναμε κακό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες, απλά δεν τις τελειώναμε.

Από την άλλη, μας τιμωρούσαν για κάθε λάθος που κάναμε. Πρέπει να είμαι αισιόδοξοι και επιθετικοί στον Πειραιά. Πρέπει να παραμείνουμε στη γραμμή που έχουμε χαράξει πρόσφατα.

Ακόμα, ο Αρτούρας Μιλάκνις, τόνισε:
“Ο κόουτς μας ενθαρρύνει να δημιουργούμε ευκαιρίες, όπως κάναμε και στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό. Απλά πρέπει να σουτάρουμε, όπως ακριβώς κάνουμε και στις προπονήσεις. Νιώθουμε πολύ καλά τώρα, ειδικά μετά και τα τελευταία παιχνίδια, αλλά στην ίδια κατάσταση είναι κι ο Ολυμπιακός. Έχουν νικήσει στα 7 από τα 8 τελευταία ματς, οπότε είναι σε καλό ρυθμό κι αυτοί. Θα γίνει ένα ενθουσιώδες παιχνίδι την Παρασκευή.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σατοράνσκι: «Στο μυαλό μου το τρίποντο του Πρίντεζη»

Ο Τόμας Σατοράνσκι θυμήθηκε το τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη στα playoffs της σεζόν 2014/1…