Κεντρική Διεθνή Ο πρώτος στόχος του Μπαρτζώκα

Ο πρώτος στόχος του Μπαρτζώκα

aris okaro white mvp

aris-okaro-white-mvp

Η Μπαρτσελόνα δεν διανύει τη σεζόν την οποία θα ήθελε στην Ευρωλίγκα και πλέον είναι γνωστό πως πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά και γρήγορα προκειμένου να πάρει το “εισιτήριο” για τα playoffs.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σκέφτεται -σοβαρά- εδώ και λίγες ημέρες τη λύση συνεργασίας με τον Τζόι Ντόρσεϊ, αλλά το γεγονός πως η ομάδα του “πονάει” -κακά τα ψέματα- στη θέση “5”, δεν του επιτρέπει να κινηθεί όπως θα ήθελε.

Έτσι, ο πρώτος στόχος του Έλληνα τεχνικού όλα δείχνουν πως είναι ο Οκάρο Ουάιτ, γνωστός σε όλους μας από την εξαιρετική του θητεία στον Άρη, όπου κατέκτησε μάλιστα και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στην κανονική διάρκεια της Basket League. Ο Αμερικανός είναι ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις της φροντ λάιν και μοιάζει ως ιδανική επιλογή για τους “μπλαουγκράνα”.

Από την αρχή της σεζόν, ο Ουάιτ κάνει πράγματα και θαύματα στη D-League με τα χρώματα των Sioux Falls Skyforce, (18,4 πόντους, 8,7 ριμπάουντ) και η ισπανική ομάδα είναι πολύ πιθανόν να κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…