Κεντρική NBA Υπόκλιση στον Γιάννη
NBA

Υπόκλιση στον Γιάννη

518941556

giannis-antetokounmpoΟ Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός στην αναμέτρηση με το Σικάγο, σημειώνοντας 34 πόντους (ρεκόρ καριέρας). Ο τεχνικός των “Ταύρων”, Φρεντ Χόιμπεργκ, μάλιστα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον “Greek Freak“.

“Είναι μεγάλο πρόβλημα για κάθε αντίπαλο. Παίζει καταπληκτικά. Οι Μπακς αποδίδουν καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι ο Γιάννης έχει, πλέον, περισσότερη ώρα την μπάλα στα χέρια του.

Έτσι μπορεί να πλησιάζει στο καλάθι και να δημιουργεί για τους άλλους και τον εαυτό του. Έχει φοβερή αίσθηση του παιχνιδιού. Έπρεπε να βάλουμε πάνω του τον Μπάτλερ, για να τον περιορίσουμε” υποστήριξε ο κόουτς των Μπουλς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, από την πλευρά του, τόνισε: “Ξέραμε πως ο καλύτερος σκόρερ μας έλειπε κι έπρεπε να παίξουμε πιο επιθετικά οι υπόλοιποι. Μίλησα με τον Τζαμπάρι (σ.σ.: Πάρκερ) πριν από τον αγώνα γι’ αυτό και θέλαμε να συμπαρασύρουμε και τους άλλους παίκτες.

Παλέψαμε, χάσαμε, αλλά κάναμε ένα μεγάλο βήμα, γιατί δεν σταματήσαμε να προσπαθούμε μέχρι το τέλος. Κι αυτό έγινε με βάση τα νέα παιδιά της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …