Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι”

“Να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι”

papapetrou

papapetrouΟ Ιωάννης Παπαπέτρου σχολίασε την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Εφές και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επιθυμεί, σαν ομάδα, να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Νομίζω ότι θέλεις να κερδίζεις σε κάθε παιχνίδι, ως παίκτης, το έχουν τονίσει και οι προπονητές από την αρχή. Νομίζω ότι εάν κερδίσουμε την Εφές Αναντόλου θα είμαστε η μοναδική ομάδα που θα έχει κάνει το 9-1 στην πρώτη φάση. Είναι κάτι το οποίο θέλουμε και δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Είναι θέμα εγωισμού, καθώς κέρδισες εκτός έδρας την Εφές και θέλεις να κερδίσεις και στην έδρα σου. Να διατηρήσεις και το αήττητο στην έδρα σου και την πρώτη φάση.”

Για τους φιλάθλους: “Εννοείται πως τους θέλουμε δίπλα μας. Είναι πολύ δυνατό παιχνίδι, υψηλού επιπέδου μπάσκετ. Πιστεύουμε ότι θα στηρίξει την ομάδα, όπως πάντα κάνει και τι καλύτερο για τον κόσμο νομίζω, μέσα στις γιορτές, να έρθει να δει ένα ωραίο παιχνίδι μπάσκετ.”

Για την Εφές: “Παίζουν πολύ στο τρανζίσιον, βάζοντας εύκολα καλάθια. Πιστεύω ότι θα προσεγγίσουμε αμυντικά το παιχνίδι, όπως κάνουμε και σε κάθε παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τους κύριους παίκτες τους που σκοράρουν και κάνοντας αυτό μετά θα είμαστε ικανοί να νικήσουμε.”

Για το Top-16: “Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τι θα γίνει μετά τη νίκη ή την ήττα και το εάν η Εφές Αναντόλου θα διαλέξει και τι θα κάνει. Αυτό νομίζω πιο πολύ ότι είναι για τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Εμείς θέλουμε να παίζουμε μπάσκετ, να προκρινόμαστε στην επόμενη φάση και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Με τη δυναμική του κόσμου για τη δεύτερη νίκη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ασφυκτικά γεμάτο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός δηλώνει έτο…