Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Παίζουμε καλύτερα σε επίθεση και άμυνα”

“Παίζουμε καλύτερα σε επίθεση και άμυνα”

Agravanis Olympiacos cedevita1

Agravanis-Olympiacos-cedevita1Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με την Εφές (18/12, 9:45 μ.μ.) , λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Παρ’ όλα αυτά ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης, τόσο για την κατάσταση της ομάδας, όσο και για την συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Εμείς πιστεύω παίζουμε καλύτερα σε άμυνα και επίθεση πλέον. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα. Η Εφές παίζει καλύτερα, έχει βρει κι αυτή τα πατήματά της και οι δύο ομάδες έχουν βελτιωθεί από τότε που είχαμε παίξει.

Κρατάμε την καλή πορεία και σίγουρα θέλουμε να ξεχάσουμε το πρώτο ματς Κυπέλλου. Σίγουρα, θέλουμε να ξεχάσουμε και τον τραυματισμό του Γιανγκ, αλλά οι τραυματισμοί είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει, Μας κάνουν περισσότερο ομάδα και περιμένουμε τον Πάτρικ να γυρίσει δυνατός.”

Για τον Σον Τζέιμς: “Είναι καλός συμπαίκτης, θα προσπαθήσει να δώσει τα πάντα στην άμυνα στην επίθεση και στα ριμπάουντ. Είναι καλός παίκτης και θα μας βοηθήσει.”

Για το επίπεδο της Ευρωλίγκα: “Τα τελευταία δύο χρόνια που παίζω, κάθε χρόνο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Φέτος η διαφορά είναι πιο μικρή, δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, οπότε ο καθένας μπορεί να κερδίσει. Οι ομάδες που θα είναι καλές πιστεύω είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Ρεάλ Μαδρίτης, παρόλο που πέρασε δύσκολα. Πιστεύω θα είναι δυνατή στη συνέχεια.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στη Βαρκελώνη

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έφυγε για Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη. Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για …