Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Σλούκας: «Προσπαθώ να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι»

Σλούκας: «Προσπαθώ να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι»

Κώστας Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Τον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός θα πετύχει τον στόχο του στην Ευρωλίγκα ανέφερε ο Κώστας Σλούκας στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα με τη Βιλερμπάν και τη νίκη για την 28η αγωνιστική. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε ακόμα για τη δική του παρουσία στην ομάδα αλλά και τον Τζέριαν Γκραντ.

Ρωτήθηκε για το ρεκόρ καριέρας που έκανε ο Γκραντ αλλά και για το ότι ο ίδιος ξεπέρασε τους 3.500 πόντους: «Αρχικά να πω στον Γκραντ συγχαρητήρια. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και το αξίζει, δουλεύει καθημερινά. Για μένα, προσπαθώ τα 15 χρόνια που παίζω στο ψηλότερο επίπεδο να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Ελπίζω να πετύχουμε τον στόχο μας με τον κόσμο στο πλευρό μας».

Για την επίδραση του ίδιου στην ομάδα και τις διαφορές που υπάρχουν όταν δεν αγωνίζεται, σύμφωνα με όσα λέει και ο κόσμος: «Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό αν το λένε. Κοιτάω να κάνω ότι και τα προηγούμενα χρόνια. Ο προπονητής με εμπιστεύεται, οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται. Και εγώ προσπαθώ να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι».

Ο Κώστας Σλούκας ρωτήθηκε αν νιώθει πως είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού: «Πρώτα απ’ όλα είμαι ο μεγαλύτερος, πρέπει να το σημειώσω αυτό. Όπως είπα και πριν οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται, έχω πάει πολλές φορές μέχρι το τέλος του δρόμου, στο Final-4. Χρειαζόμαστε ένα μικρό κλικ ώστε από μια καλή ομάδα, να γίνουμε πρωταθληματική ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η Άρτεμις Σπανού κυπελλούχος Γαλλίας με την Μπουρζ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε την χρονιά  με την Μπουρζ, η Αρτέμις Σπανού. Μπράβοοο…