Κεντρική Β' Εθνική Καβάλα: «Για πρώτη φορά στα 2 τελευταία χρόνια, θα κριτικάρουμε τους διαιτητές»

Καβάλα: «Για πρώτη φορά στα 2 τελευταία χρόνια, θα κριτικάρουμε τους διαιτητές»

kavala jpg

Παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον Πρωτέα Γρεβενών έχει η Καβάλα

Η Καβάλα δεν τα κατάφερε απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας (77-70), αλλά είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Μετά την αναμέτρηση ανέφερε σε ανάρτηση της ότι για πρώτη φορά τα τελευταία δύο χρόνια θα κριτικάρουν τους διαιτητές, καθώς θεωρούν ότι έγειραν την πλάστιγγα προς την πλευρά του Φίλιππου Βέροιας.

Η Καβάλα στέκεται συγκεκριμένα σε φάουλ που δεν δόθηκε υπέρ του Απαζίδη με το σκορ 70-67, αλλά και στο πέμπτο φάουλ που χρεώθηκε ο Πεχλιβανίδης στην αμέσως επόμενη φάση. Επίσης, αναφέρει ότι υπήρξαν από την πλευρά του Φίλιππου συνέχεια flopping κι έτσι πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά:

«Για πρώτη φορά στα 2 τελευταία χρόνια, θα κριτικάρουμε τους διαιτητές οι οποίοι δεν έδωσαν (ένα καθοριστικό για τη νίκη των γηπεδούχων στο 70-67) φάουλ υπέρ του ΑΠΑΖΙΔΗ και στην αμέσως επόμενη φάση δίνουν το 5ο φάουλ στον ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ. Χώρια που ποιο μπροστά είχαν χρεώσει 3 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ με αστείες δικαιολογίες, τον ΚΕΡΑΜΑΡΗ- ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ- ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ! (ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΚΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ).

FLOPPING. FLOPPING😁 έτσι έγειρε η πλάστιγκα υπερ του γηπεδούχου, τον οποίο ευχόμαστε να πετύχει τους στόχους του για άνοδο!!

Το ΣΑΒΒΑΤΟ σας περιμένουμε στο γήπεδο να ενισχύσετε την ομάδα και τον κόπο αυτών των αθλητών!!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …