Κεντρική Γ' Εθνική Δούκας: Παρελθόν ο Γιαννακόπουλος

Δούκας: Παρελθόν ο Γιαννακόπουλος

giorgos giannakopoulos doukas jpg

Τέλος από τον Δούκα ο Γιώργος Γιαννακόπουλος

Χωρίς τον Γιώργο Γιαννακόπουλο θα συνεχίσει στον πάγκο του ο Δούκας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους κι έτσι αποχώρησε από τον ΑΣΕΔ. Στον αγώνα με τη Ραφήνα στον πάγκο θα καθίσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιάννης Αβραμίδης, και μένει να φανεί αν ο Δούκας θα προχωρήσει στην πρόσληψη νέου τεχνικού ή θα πορευτεί με τον Αβραμίδη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά:

«Πρόωρα ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Μπασκετικού ΑΣΕΔ με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Γιώργο Γιαννακόπουλο, με τον τελευταίο να παραιτείται για προσωπικούς λόγους…

Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση του τμήματος σεβόμενη τη θέληση του Έλληνα coach ο οποίος αποχαιρέτησε αθλητές και συνεργάτες στην προπόνηση της Πέμπτης 7/3.

Πρόκειται σίγουρα για μια δυσάρεστη εξέλιξη που προκύπτει σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος στο οποίο ο Δούκας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα (κι επομένως εντός στόχου play off) με ρεκόρ 10-6, μόλις 3 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου…

Για το λόγο αυτό, στο προσεχές ματς της Κυριακής 10/3 που διεξάγεται στη Ραφήνα κόντρα στον τοπικό Αργοναύτη, την τεχνική καθοδήγηση των “μπλε” θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Γιαννακόπουλου, Γιάννης Αβραμίδης.

Η διοίκηση του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Γιαννακόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία σε οτιδήποτε επιλέξει να κάνει στο μέλλον».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…