Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αταμάν: « Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε ο Σλούκας»

Αταμάν: « Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε ο Σλούκας»

Εργκίν Αταμάν

Στην εμφάνιση του Κώστα Σλούκα αναφέρθηκε ο Εργκίν Ατάμαν.

Ικανοποιημένος από τον τρόπο που οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι κόντρα στη Βιλερμπάν εμφανίστηκε ο Εργκίν Αταμάν, στις δηλώσεις του μετά το ματς. Ο Τούρκος τεχνικός  στάθηκε στην παρουσία του Κώστα Σλούκα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ μίλησε και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

«Πριν το παιχνίδι είχα πει πως είναι δύσκολα τέτοιου είδους παιχνίδια και αρκετά επικίνδυνα. Η αντίπαλη ομάδα έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να σε… πληγώσουν.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί οργανωτικά, στο δεύτερο παρόλο που δεν παίξαμε πάλι τόσο καλά, ο Σλούκας έλεγξε το ρυθμό, ο Γκραντ βρήκε τα σουτ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Το ότι κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι με σχεδόν 20 πόντους διαφορά δείχνει πολλά για αυτήν την ομάδα.

Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα θα είναι τελικός, γίνεται μια μεγάλη μάχη έξι ομάδων για το πλεονέκτημα έδρας και όλοι θα παλέψουν σκληρά μέχρι το τέλος. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο οποίος παίζει εξαιρετικά τις τελευταίες αγωνιστικές και το αποτέλεσμά του θα είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

A1 Γυναικών: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στην τελική μάχη για το πρωτάθλημα

Σήμερα η τελευταία πράξη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ θα κριθεί …