Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αρμάνι Μιλάνο – Παρτιζάν 85-83 (vid)

Αρμάνι Μιλάνο – Παρτιζάν 85-83 (vid)

Sields armani partizan jpg

Ήττα μαχαιριά για την Παρτιζάν

Η Παρτιζάν δεν τα κατάφερε στην Ιταλία απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και βλέπει την είσοδο της στα playin να δυσκολεύει. Οι Ιταλοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 85-83 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νέιπιερ. Ο Αμερικανός σκόραρε το νικητήριο καλάθι και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Μοιραίος για τους Σέρβους ήταν ο Λεντέι, ο οποίος αστόχησε στο φινάλε.

Η Παρτιζάν μπήκε στο ματς με το πόδι πατημένο στο γκάζι και προηγήθηκε με 8-0! Η απάντηση της Αρμάνι ήταν άμεση. Ο Σιλντς έκανε όργια και πέτυχε τους 10 από τους 12 πόντους της ομάδας του και οδήγησε τους Ιταλούς στην ανατροπή (12-10). Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία του σκορ και πήραν και διάφορα πέντε πόντων (20-15), αλλά δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου (22-21). Το ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Οι εναλλαγές στο προβάδισμα ήταν συνεχής και το πρώτο εικοσάλεπτο έκλεισε με την Αρμάνι μπροστά στο σκορ μόλις με έναν πόντο (41-40).

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Αρμάνι Μιλάνο και Παρτιζαν έδιναν μεγάλες μάχες και στις δύο πλευρές του παρκέ, με τις δύο ομάδες να μένουν κοντά στο σκορ (64-67). Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό. Ο Νέιπιερ ήταν ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών και 51,3″ πριν το τέλος έκανε το 83-80 με 2/2 βολές. Ο Πάντερ με τρίποντο προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά ήταν άστοχος. Εκεί όμως βρέθηκε ο Λεντέι που πήρε το επιθετικό ριμπάουντ, σκόραρε και πήρε και φάουλ 28,9″ πριν το φινάλε και έφερε το ματς στα ίσια.

Ο Νέιπιερ όμως μίλησε και πάλι. Ο Αμερικανός σκόραρε από μακριά, αλλά για ελάχιστα χιλιοστά πάταγε τη γραμμή και το σουτ του μετρήθηκε για 2. Έτσι η Αρμάνι 5,3″ πριν το τέλος προηγήθηκε με 85-83. Ο Λεντέι στην τελευταία επίθεση αποφάσισε να πάρει μόνος του την μπάλα και να μην τη δώσει σε κανένα. Ο Αμερικανός έκανε κακή προσπάθεια και η Αρμάνι πήρε τη νίκη με 85-83.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 41-40, 64-67, 85-83

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…