Κεντρική Β' Εθνική Νίκη Βόλου: Ανακοίνωσε τον Μάρτιν Κρίπτσι (pic)

Νίκη Βόλου: Ανακοίνωσε τον Μάρτιν Κρίπτσι (pic)

martin criptsi niki volou jpg

Ενίσχυση στη θέση του center για τη Νίκη Βόλου

Σ΄ακόμη μία κίνηση προχώρησε η Νίκη Βόλου, προκειμένου να ανατρέψει την κατάσταση στον 2ο Όμιλο της National League 1. Οι Βολιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μάρτιν Κρίπτσι, ο οποίος θα ενισχύσει την γραμμή των ψηλών.

Ο Κρίπτσι φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στη National League 2, όπου αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου. 

Αναλυτικά:

«ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΚΡΙΠΤΣΙ!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για το υπόλοιπο της σεζόν με τον αθλητή Μάρτιν Κρίπτσι (20, 2.10, C).

Ο Μάρτιν έμαθε τα μυστικά του μπάσκετ στις ΗΠΑ, αφού μετακόμισε εκεί σε ηλικία 13 ετών, συνδυάζοντας το μπάσκετ με το σχολείο. Το 2020 πήγε στην Ισπανία για λογαριασμό της Κάθερες παίζοντας στην Κ19 του συλλόγου με μ.ο. 6,7 πόντους και 7,7 ριμπάουντ. Στην Ελλάδα ήρθε το 2022 για λογαριασμό της Παραμυθιάς την οποία ενίσχυσε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας μ.ο. 8,5 πόντους. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Αλβανίας, έχοντας πάρει μέρος στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Κ16, Κ19 και Κ20.

Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της National League 2 σκοράροντας κατά μέσο όρο 10,2 πόντους.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Ξεκινούν οι τελικοί σε 2ο και 3ο όμιλο

Αυλαία στους τελικούς σε 2ο και 3ο όμιλο της National League 1. Η αυλαία της Δ’ φάση…