Κεντρική Διεθνή Χωρίς Βέσελι η Τσεχία κόντρα στην Εθνική

Χωρίς Βέσελι η Τσεχία κόντρα στην Εθνική

Γιαν Βέσελι

Ο Γιαν Βέσελι δεν θα αγωνιστεί στο ματς της Τσεχίας με την Εθνική μας.

Η Τσεχία είναι ο πρώτος από τους δύο αντιπάλους της Εθνικής Ελλάδας, στα παράθυρα για τα προκριματικά του Eurobasket του 2025, την Παρασκευή 23/02 στο ΣΕΦ. Ο Γιαν Βέσελι δεν θα είναι όμως στην αποστολή των Τσέχων γι’ αυτό το ματς. Ο σέντερ της Μπαρτσελόνα ζήτησε να εξαιρεθεί καθώς η κούραση είναι μεγάλη από το φορτωμένο πρόγραμμα των Ισπανών, ενώ θέλει το σώμα του να επανέλθει από μικροτραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαν Βέσελι:

“Τις τελευταίες εβδομάδες ταλαιπωρούμε από κόπωση και μικροτραυματισμούς που χρειάζεται να ξεπεράσω στη διάρκεια της διακοπής για να είμαι έτοιμος στην κορύφωση της σεζόν. Θα παρακολουθώ τις προσπάθειες των συμπαικτών μου και πιστεύω πως θα κάνουμε καλή πρόοδο στην προσπάθεια πρόκρισης”.

Με δεδομένη λοιπόν την απουσία Βέσελι, οι 16 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, ο προπονητή της Τσεχίας, Ντιέγκο Οκάμπο, είναι οι:

Γκαρντ: Σέναλ (Νίμπουρκ), Σίκορα (Πίσεκ), Σατοράνσκι (Μπαρτσελόνα).

Φόργουορντ: Μπόχατσικ (Νίμπουρκ), Σαμούρα (USK Πράγας), Μάρτιν Σβόμποντα (Πίσεκ), Ματέι Σβόμποντα (Ντέτσιν), Μπάλιντ (Αλικάντε), Χρούμπαν (Σολέ), Γέλινεκ (Μούρθια), Κίζλινκ (Βλότσλαβεκ).

Σέντερ: Κόβαρ, Κριζ (Νίμπουρκ), Μπάλβιν (Προμετέι), Μπεμ (Μπούργος), Πέτερκα (Μπράουνσβαϊγκ).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ακατάλληλοι, ανεπαρκείς, επικίνδυνοι

Φανταστείτε να μην ήταν το κορυφαίο πρωτάθλημα της ΕΟΚ η Elite League… Λοιδορούσαμε τους (…