Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Διπλό όχι του Χεζόνια στη Ρεάλ

Διπλό όχι του Χεζόνια στη Ρεάλ

Μάριο Χεζόνια

Η Marca υποστηρίζει πως ο Μάριο Χεζόνια έχει αρνηθεί δύο προτάσεις της Ρεάλ για ανανέωση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρονται στο μέλλον του Μάριο Χεζόνια στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ, τις περισσότερες μάλιστα εμπλέκουν και τον Παναθηναϊκό στο μέλλον του Super Μάριο. Το συμβόλαιο του Κροάτη με τη “Βασίλισσα” ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και όπως αναμένεται θα είναι μία από τις περιπτώσεις παικτών που θα απασχολήσουν πολύ, δεν προκύψει κάτι άλλο πριν τη λήξη του. Το… κάτι άλλο βέβαια μπορεί να αφορά μόνο ανανέωση με τη Ρεάλ, γιατί όπως μπορεί ο κάθένας να καταλάβει αν πρόκειται για συμφωνία ή συζήτηση με άλλη ομάδα θα πρέπει να γίνει μετά το τέλος της συνεργασίας του με την κάτοχο του Ευρωπαϊκού τίτλου.

Η Marca όμως θέλει τον Μάριο Χεζόνια να έχει πει όχι, και μάλιστα δύο φορές σε προτάσεις που του έχει κάνει η διοίκηση των Μαδριλένων, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ θέλει να διατηρήσει τον παίκτη στην ομάδα. Ο λόγος της απόρριψης ήταν καθαρά οικονομικός, καθώς ο Χεζόνια θεώρησε πως δεν καλύπτονταν οι απαιτήσεις του.

Αυτό προκαλεί πονοκέφαλο στη Ρεάλ, η οποία εκτός από την περίπτωση του Μάριο Χεζόνια θα πρέπει να διαχειριστή και αυτή του Έντι Ταβάρες, το συμβόλαιο του οποίου λήγει επίσης φέτος, με αρκετές ομάδες να καραδοκούν και μέσα σε αυτές σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ιβηρική Χερσόνησο να είναι και ο Παναθηναϊκός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Ζεις για να παίζεις τέτοια παιχνίδια όταν κάνεις πρωταθλητισμό»

Στη σημασία της πρόκρισης στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας …