Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Euroleague: Αφιέρωμα στην αναγέννηση του Παναθηναϊκού

Euroleague: Αφιέρωμα στην αναγέννηση του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός

Για τη νέα ομάδα του Παναθηναϊκού μιλάνε οι πρωταγωνιστές.

Αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό έκανε η Euroleague και σε αυτό μιλάνε για την ομάδα και τους στόχους της νέας σεζόν ο προπονητής Εργκίν Αταμάν, ο αρχηγός Κώστας Σλούκας, ο πρώην αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου.
Και οι τρεις μίλησαν για την προσπάθεια που έγινε να… αναγεννηθεί ο Παναθηναϊκός και να διεκδικήσει ξανά τη διάκριση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση αλλά και για στους εγχώριους τίτλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του video:
Ο Εργκίν Αταμάν είπε: «Μου αρέσει η πρόκληση. Ήρθε η ώρα για το rebuild και να δώσουμε νέα συναισθήματα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Μου αρέσει η πρόκληση. Όταν είπαμε να κάνουμε το rebuild με μεγάλα ονόματα, αποφάσισα να υπογράψω με τον Παναθηναϊκό. Φτιάξαμε μια πολύ καλή ομάδα. Διαλέξαμε αυτούς τους παίκτες σκεπτόμενοι και τη χημεία της ομάδας. Να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στο κορυφαίο επίπεδο».

Ακολούθησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου: «Πάντα ο προπονητής είναι ένας μεγάλος λόγος για έναν παίκτη για να πάρει μια απόφαση. Το ίδιο και για μένα. Ο Αταμάν είναι νικητής. Είμαι περήφανος στην καριέρα μου που παίζω για σπουδαίους προπονητές. Ο Σλούκας είναι σπουδαίος παίκτης. Είμαι χαρούμενος που ήρθε στον Παναθηναϊκό».

Σειρά είχε ο Κώστας Σλούκας: «Θέλω να δώσω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό και από τη 17η θέση να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Να πάμε στα play-offs και αν είμαστε σε καλή φόρμα εκεί, γιατί όχι να πάμε και στο Final Four».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η Τσινέκε στο Μεξικό… σημαίνει και εκτός Εθνικής ομάδας(;)

Η Έλενα Τσινέκε συνεχίζει στο Μεξικό, τί σημαίνει αυτό για τη συμμετοχή της στην Εθνική Η …