Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ομπράντοβιτς: «Η Αρμάνι θα ψάξει αντίδραση»

Ομπράντοβιτς: «Η Αρμάνι θα ψάξει αντίδραση»

Σάσα Ομπράντοβιτς

Ένα δυνατό παιχνίδι περιμένει από την ομάδα του ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στην ομάδα της Αρμάνι Μιλάνο τόνισε πως περιμένει από την ομάδα του ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Αρμάνι είναι μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες, που υπέστη αρκετούς τραυματισμούς στο ξεκίνημα της σεζόν και ψάχνει την καλύτερη χημεία. Έχουν παίξει μεγάλα παιχνίδια αλλά αναζητούν αυτοπεποίθηση, οπότε περιμένω μεγάλη αντίδραση από αυτούς.

Όσο για εμάς, μεγαλώνουμε με κάθε αγώνα και κάθε προπόνηση και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Ο Τζόρνταν Λόιντ υποτίθεται ότι είναι βασικός παίκτης στο σύστημά μας, αλλά είναι επίσης παράδειγμα για όλους μας.

Ο Νίκολα Μίροτιτς και ο πρόσφατος παγκόσμιος πρωταθλητής Γιόχαν Βόιτγκτμαν, ιδιαίτερα, παρουσιάζουν πολύ καλές επιδόσεις αυτή τη στιγμή. Η Αρμάνι έχει μεγάλη εμπειρία, παίκτες που ξέρουν να αλλάζουν ένα ματς. Με προπονητή κορυφαίας κατηγορίας φυσικά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πιστεύουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια αποδυναμωμένη ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μέχρι το 2026 στην Παρτίζαν ο Ομπράντοβιτς

Στην Παρτιζάν μέχρι το 2026 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Κάτοικος» Βελιγραδίου γι’ άλλα δ…