Κεντρική Διεθνή Κόντρα Χίλιαρντ με Κάτας

Κόντρα Χίλιαρντ με Κάτας

Νταρούν Χίλιαρντ

Αποκαλυπτικός ο Νταρούν Χίλιαρντ για τη συνεργασία του με τον Κάτας.

Βολές κατά του Όντεντ Κάτας από τον Νταρούν Χίλιαρντ, ο οποίος είπε πως ο πρώην προπονητής του είχε «προσωπικά» μαζί του και δεν του έδωσε τον χρόνο συμμετοχής που εδικαιούτο. Αφορμή γι’ αυτή την κόντρα ήταν ο αγωνιστικός παραγκωνισμός του και… αιτία ένα tweet του Χίλιαρντ στο οποίο είχε γράψει: «Τα αληθινά μάτια αναγνωρίζουν τα αληθινά ψέματα».

«Ήταν μια κατάσταση που επηρέασε εμένα και την οικογένειά μου. Ήταν πολύ δύσκολα. Ξέρεις ότι μπορείς να παίξεις και να κάνεις τη διαφορά, να βοηθήσεις την ομάδα σου αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Ποτέ δεν ήρθα στη Μακάμπι θεωρώντας ότι είναι η δική μου ομάδα και ότι θα παίρνω όλα τα σουτ, αλλά ότι θα ήμουν ένα σημαντικό κομμάτι της. Και παρά το καλό συμβόλαιο που μου είχαν δώσει, δεν είχα καν ρόλο μέσα στην ομάδα», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Israel Hayom» και συνέχισε:

«Δεν με χώνευε καθόλου. Ήταν 100% προσωπικό το θέμα. Ακόμα και αν δεν του άρεσε το tweet θα μπορούσε να διαχειριστεί διαφορετικά την κατάσταση. Όλοι γνωρίζουν τί παίκτης είμαι. Και όταν σου συμπεριφέρονται σαν να μην είσαι ούτε καν καλός παίκτης, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικοί λόγοι, αλλά εγωισμός», κατέληξε ο Χίλιαρντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…