Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μπελιάουσκας: «Κάνουμε σκληρή δουλειά, θα έχουμε καλή χημεία…»

Μπελιάουσκας: «Κάνουμε σκληρή δουλειά, θα έχουμε καλή χημεία…»

ΠΑΟΚ Μαυροσκούφεια

Όσα δήλωσε ο Λορίνας Μπελιάουσκας.

Ο Λορίνας Μπελιάουσκας μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο εξέφρασε τις σκέψεις του για την ομάδα μετά το πρώτο διάστημα προετοιμασίας της αλλά και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιθουανός γκαρντ:

«Είναι μία συνηθισμένη διαδικασία αυτή την περίοδο, να υπάρχει κούραση, σκληρή προπόνηση και αρκετός χρόνος μέσα στο γήπεδο. Είναι όμως κάτι που μου αρέσει, γιατί ξεκινάμε από τα βασικά, δουλεύουμε σε όλες εκείνες τις πολύ σημαντικές λεπτομέρειες, αρχικά από την επίθεσή μας και πάνω σε όλα αυτά θα χτίσουμε αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε τη νέα σεζόν».

Πρόσθεσε εστιάζοντας στους συμπαίκτες του: «Όλοι τους είναι πολύ φιλικοί, είναι καλοί χαρακτήρες και αυτό μας βοηθά να δεθούμε γρήγορα σαν σύνολο. Μπορώ να πω ότι θα έχουμε καλή χημεία, αυτό διαισθάνομαι».

Μοιράστηκε, ακόμη, την ανυπομονησία του για την έναρξη των φιλικών αναμετρήσεων των «ασπρόμαυρων», αρχή στις οποίες θα μπει στις 9/9, στο PAOK Sports Arena, με αντίπαλο την TFT από τη Βόρεια Μακεδονία.
«Είναι αλήθεια ότι περιμένω να έρθει αυτή η στιγμή. Να μπούμε στο γήπεδο και να εφαρμόσουμε όλα εκείνα τα νέα συστήματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Να δούμε πως λειτουργούν και μέσα από αυτή τη διαδικασία να βελτιωθούμε, να γίνουμε καλύτεροι και να φανεί τι θα μπορούμε να πετύχουμε τη νέα σεζόν».

Σε σχόλιο που του ζητήθηκε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τις εθνικές ομάδες της Λιθουανίας και της Ελλάδας, ο Μπελιάουσκας απάντησε:
«Είναι καλό το ξεκίνημα για τη Λιθουανία, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Περιμένω να έρθουν μεγάλες νίκες στη συνέχεια και να φτάσουν στην τελική τετράδα. Δε νομίζω ότι θα κερδίσει φέτος τον τίτλο η Λιθουανία, αλλά ελπίζω να πάρει ένα μετάλλιο. Είναι μία σκληρή διοργάνωση και για μένα φαβορί είναι ο Καναδάς. Φάνηκε και από την άνεση με την οποία νίκησε τη Γαλλία με διαφορά 30 πόντων. Παίζουν καταπληκτικά. Όσο για την Ελλάδα, είναι καλή ομάδα, ηττήθηκε από τις ΗΠΑ και έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά της».

Σε επίπεδο προετοιμασίας, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο γήπεδο καθημερινά με διπλές προπονήσεις. Απών από αυτές, για το προσεχές διάστημα, θα είναι ο εκ των συνεργατών του Φώτη Τακιανού στο τεχνικό επιτελείο, Μπάμπης Καραϊσκος, ο οποίος, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε εσχάτως, υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο του δεξιού ποδιού του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…