Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτζώκας: «Να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι»

Μπαρτζώκας: «Να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι»

Giorgos Mpartzokas 1

Στις δυσκολίες του Game 2 αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπερτζώκας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις αναφέρθηκε στις δυσκολίες του Game 2 της σειράς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Ίσως είναι πιο δύσκολο και για τον αντίπαλό μας. Δεν μπορούμε να το πάρουμε σαν δεδομένο. Νικήσαμε στο πρώτο παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δεύτερο, που θα είναι εξίσου δύσκολο. Είναι παιχνίδια που πρέπει να ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Κάθε κατοχή μετράει. Είναι 40 λεπτά, ανεξάρτητα αν κερδίσαμε και πήραμε μια διαφορά 15-16 πόντων στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν κρίνεται τίποτα από το πρώτο πεντάλεπτο».

Για τις αλλαγές που περιμένει από τη Φενέρμπαχτσε: 

«Η Φενέρ είχε ένα πετυχημένο σχέδιο, το γνωρίζαμε και τις άλλες φορές το ίδιο είχε κάνει. Πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, αυτό κάναμε στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν εκτελέσαμε στα πρώτα δευτερόλεπτα. Όταν δεν το κάναμε αυτό βρήκαμε αρκετές προϋποθέσεις για σουτ. Αυτό πρέπει να κάνουμε και αύριο».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος: 

«Ναι, νιώθω ότι είμαστε εντάξει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με κάποιον παίκτη για να μείνει έξω».

Για το δεύτερο sold out: 

«Σε όλα τα γήπεδα αυτή την στιγμή τα παιχνίδια είναι sold out και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Τα παιχνίδια είναι θεαματικά και έχουν μεγάλη ένταση. Ξέρετε ο κόσμος του Ολυμπιακού πως είναι,  ιδίως όταν έχουμε μία πρόκληση να πάμε ξανά στο Final-4. Μας στηρίζουν και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέρος της διαδικασίας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…