Κεντρική Elite League Ξέσπασμα Καρατζά: «Λυπούμαστε που δεν κερδίζουμε ομάδες με έξτρα παίκτες…»

Ξέσπασμα Καρατζά: «Λυπούμαστε που δεν κερδίζουμε ομάδες με έξτρα παίκτες…»

Καρατζάς

Ο προπονητής της ΦΕΑ ξέσπασε κάτω από ανάρτηση της ομάδας, η οποία έκανε λόγο για «αυτόχειρες»

Η ΦΕΑ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Καβάλα και έχει δύσκολο έργο στις επόμενες αγωνιστικές όσον αφορά την παραμονή της. Ο προπονητής της ομάδας, Αλέξης Καρατζάς, ξέσπασε με σχόλιο του σε ανάρτηση της ομάδας στο Facebook που έγραψε για «αυτόχειρες».

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο σχόλιο της επίσημης σελίδας της ομάδας για το ματς, αλλά και για τη διαιτησία του αγώνα, η οποία φαίνεται πως αδίκησε τη ΦΕΑ και έκρινε το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Λυπούμαστε που χάσαμε.. λυπούμαστε που είμαστε αυτόχειρες λυπούμαστε που κάθε βδομάδα δεν κερδιζουμε ομαδες που παίζουν με εξτρα παικτες… λυπούμαστε που δεν νικαμε τους αμερικανους των 2.500 3000.4000 την εβδομαδα… το μήνα. Να ζητήσουμε και συγγνώμη γιατι τραβάει από τον ώμο τον Ζηρο στο επιθετικό reb ο αντιπαλος και χάνει τη μπάλα από τα χέρια του.. να δικασουμε τους αυτόχειρες που τα χερια τους τρεμουν και μάλλον δεν είχαμε πει και τπτ στο ταιμ …

Τουλάχιστον θα ευχαριστήθουμε τα 6 παιχνίδια χωρίς άγχος αφου διαβάζω ότι κυνηγάμε θαύματα μιας και πέσαμε ήδη όπως διαπιστώνω από τα μπασκετικα σαιτ και την ιστοσελίδα της ομάδας μας.

Εγω παλι θα πω οτι ειμαι περηφανος για τα παιδιά περήφανος για τη προσπάθεια τους. Περήφανος για τα κλάματα τους. Και πιο πολύ από όλα περήφανος για το χαρακτήρα και την ανατροφή τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…