Κεντρική Β' Εθνική Δρίτσας: «Κίνητρο ενόψει των play-out η νίκη επί της Αναγέννησης»

Δρίτσας: «Κίνητρο ενόψει των play-out η νίκη επί της Αναγέννησης»

giorgos dritsas fea jpg

O Γιώργος Δρίτσας μίλησε για τη νίκη της ΦΕΑ επί της Αναγέννησης, αλλά και τη διαδικασία των playout

ΦΕΑ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας επικράτησε της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου και έκλεισε νικηφόρα πριν την έναρξη των playout του 1ου Ομίλου της National League 1. Ο παίκτης της ομάδας, Γιώργος Δρίτσας, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι αυτή η νίκη τους έδωσε κίνητρο ενόψει της διαδικασίας των playout.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο ΕΟΚ WebRadio:

Για τη νίκη επί της Αναγέννησης: «”Κλείσαμε” την κανονική περίοδο με μια νίκη η οποία μάς δίνει κίνητρο για τη συνέχεια. Η ομάδα πέρασε πολλές δυσκολίες αυτούς τους καιρούς και αυτό μάς δίνει έξτρα ώθηση ώστε να συνεχίσουμε και να προχωρήσουμε».

Για τη φετινή σεζόν της ΦΕΑ: «Η ομάδα είχε κάποια προβλήματα, εμείς όμως ήμασταν εκεί, περιμέναμε να ακούσουμε ποιες θα είναι οι νέες συνθήκες, είχαμε μια αλλαγή προπονητή, είχαμε αρκετά νέα πρόσωπα και νεότερα σε ηλικία. Τα Χριστούγεννα τα βάλαμε κάτω, μπήκαμε σε μια διαδικασία που θέλαμε να είαμστε έτοιμοι στα play-out και μέσα απ’ όλα τα παιχνίδια θέλουμε αυτήν τη στιγμή να προσπαθήσουμε να σώσουμε τη χρονιά μας ».

Για το αν βρίσκονται στο σημείο που θέλουν αγωνιστικά ενόψει των play-out: «Είχαμε έναν τραυματισμό μέσα στη χρονιά, του Σάββα Γεωργιάδη, που ήταν πολύ χρήσιμος για την ομάδα, αλλά αυτό συσπείρωσε την ομάδα. Το αφήσαμε πίσω και μαζί με τους προπονητές κάνουμε μια δουλειά απ’ τον Γενάρη που ξεκίνησε η “νέα” ομάδα. Θα προετοιμαστούμε καταλλήλως αυτήν τη βδομάδα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΝΚ το Σάββατο (06/04)».

Για τον ρόλο του στην ομάδα: «Όταν ένας παίκτης της ηλικίας μου παίρνει τόσες ευκαιρίες, είναι σημαντικό, γιατί γίνεται δύσκολα πλέον. Ευχαριστώ τους προπονητές μου που με έχουν εμπιστευθεί για να μου δώσουν αυτό τον ρόλο, αλλά και τους συμπαίκτες μου που με εμπιστεύονται πάνω σε αυτό. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό, γιατί πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Είναι νωρίς να σκέφτομαι κάποια πράγματα αυτήν τη στιγμή. Συνεχίζω να δουλεύω καθημερινά, δεν αφήνω καμία μέρα να πάει χαμένη. Προσπαθώ καθημερινά να βελτιώνομαι και να συνεχίζω».

Για το ίνδαλμά του: «Σίγουρα όλο και κάποιος υπάρχει να έχεις ίνδαλμα όταν μεγαλώνεις και είσαι μπασκετικο παιδί. Για ‘μένα είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Ήμουν και στον Ολυμπιακό τη χρονιά της Α2».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …