Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 81-85 (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 81-85 (vid)

tavares real baskonia

Ο Κοστέλο έριξε στο καναβάτσο τη Ρεάλ.

Ένα τεράστιο διπλό πανηγύρισε η Μπασκόνια στην έδρα της Ρεάλ. Ύστερα από ένα πραγματικό ντέρμπι οι Βάσκοι επικράτησαν με 85-81 και έριξαν στο καναβατσο τους γηπεδούχους. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Κοστέλο, ο οποίος σκόραρε τους τελευταίους έξι πόντους της ομάδας του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κράταγε σταθερά τα ηνία του σκορ (16-12). Η «Βασίλισσα συνέχισε να προηγείται στο σκορ και μάλιστα συντηρούσε μία διαφορά της τάξεως των 5 πόντων (22-17).

Η Μπασκόνια έχει αποδείξει πόσο σκληρό καρύδι είναι και το έδειξε γι ακόμη μία φορά. Οι Βάσκοι στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν επέτρεψαν στη Ρεάλ να ξεφύγει και το παιχνίδι αποδείχθηκε πραγματικό ντέρμπι (45-42).

Το δεύτερο μέρος ήταν πραγματικά μια σπουδαία μάχη. Ρεάλ και Μπασκόνια εδιναν μια μοναδική παράσταση, στην οποία καμία δεν μπορούσε να επιβληθεί (81-81). στο τελευταίο λεπτό, όμως, ο Κοστέλο βγήκε μπροστά. Ο παίκτης της Μπασκόνια έκανε τα πάντα, σημείωσε έξι σερί πόντους και χάρισε τη σπουδαία νίκη στους Βάσκους (81-85).

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 45-42, 65-62, 81-85

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Αρνήθηκε η Μακάμπι να δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό

Η ένταση ανάμεσα σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό δεν λέει να… κοπάσει. Ο Παναθηναϊκός υπέ…