Κεντρική Γ' Εθνική ΓΑΣ Μελίκης: «Επίθεση» σε διαιτητές και ΕΛΑΣ

ΓΑΣ Μελίκης: «Επίθεση» σε διαιτητές και ΕΛΑΣ

meliki

Συνθήκες «ζούγκλας» καταγγέλλει ο ΓΑΣ Μελίκης

Ο ΓΑΣ Μελίκης ηττήθηκε από τον ΑΣ Καστοριάς με 91-81, αλλά το αποτέλεσμα ήρθε σε δεύτερη μοίρα για την ομάδα. Η Μελίκη εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία «επιτέθηκε» τόσο στους διαιτητές του αγώνα, αλλά και στην ΕΛΑΣ που δεν μπόρεσε να επιβάλει την τάξη!

Αναλυτικά:

«Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας την χθεσινή μέρα με 91-81 από την Α.Σ. Καστοριάς. Συγχαρητήρια στη νικητήρια ομάδα!! Μελανό σημείο του χθεσινού παιχνιδιού ήταν η αποβολή του Αποστόλη Πάντσιου λόγω ενός αντιαθλητικου φάουλ που του καταλογιστηκε σε μια φαση χωρίς την οποιαδήποτε υπόνοια φάουλ και χρέωση τεχνικής ποινής στη δεύτερη περίοδο. Επίσης, να τονιστεί η επιείκεια από τους “υπεύθυνους” του αγωνιστικού χώρου σε ότι αφορά τον τραυματισμό της ρινος (ρινορραγια) του Νίκου Στακταρη και την κανονική συνέχιση της ροής του αγώνα (χρεώθηκε flopping).

Θα θέλαμε, επιπρόσθετα, να ευχαριστήσουμε θερμά τη διαιτησία αλλά ΚΥΡΙΩΣ το παράρτημα της ΕΛΑΣ της Καστοριάς! Αυτό γιατί σύμφωνα με τις δικές τους προϋποθέσεις το γήπεδο θα πρέπει να θυμίζει ζούγκλα, οι παίκτες θα μπορούν να τραυματιζονται και να συνεχίζουν κανονικά τον αγώνα και το κυριότερο η αστυνομία δεν μπορεί να επέμβει ούτε να επιβάλλει την τάξη σε οποιοδήποτε οπαδό γιατί δεν επιτρέπεται η παρουσία της εντός του γηπέδου. Οπότε, από τον επόμενο αγώνα θα πρέπει να απειλείται η σωματική ακεραιότητα, η ψυχική καταπόνηση και η πνευματική ηρεμία των παικτών και των οπαδών έξω από το γήπεδο για να μπορούν να επέμβουν!!! Συγχαρητήρια και τους ευχαριστούμε πολύ για τη συνεισφορά τους που μόνο με την παρουσία τους μας χάρισαν στιγμές απείρου κάλλους. Για ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στην ομάδα της Καστοριάς για τη νίκη της. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της Καστοριάς για την προσπάθεια της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου, παρόλο που δεν ήταν αρκετή.

Τέλος, να τονιστεί ότι δεν θα υπάρξει καμία επιείκεια σε ΚΑΝΕΝΑΝ που θα φερθεί με παρόμοιο τρόπο την επόμενη φορά σε οποιοδήποτε παίκτη της ομάδας μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να υποστηρίζουμε με το ίδιο σθένος τα ιδεώδη αυτού του αθλήματος και να το βλέπουμε ρομαντικά. Η αδικία μας θυμώνει αλλά μας πεισμώνει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Αμαρουσίου: Παραμένει στον πάγκο ο Κατσούνης (pic)

Νίκη Αμαρουσίου και Σάββας Κατσούνης συνεχίζουν μαζί Με τον Σάββα Κατσούνη θα πορευτεί στο…