Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Προετοιμασία για το ματς με την Ρίτας

ΠΑΟΚ: Προετοιμασία για το ματς με την Ρίτας

0paok rytas

Σε ρυθμούς BCL κινείται ο ΠΑΟΚ.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι τηε Τετάρτης (11/1, 19:30) με τη Ρίτας Βίλνιους συνέχισε σήμερα ο ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Σε ρυθμούς Basketball Champions League κινείται από σήμερα ο ΠΑΟΚ mateco, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Rytas Vilnius, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/1) στις 19:30 στο PAOK Sports Arena.

Είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των Play-In και ο ΠΑΟΚ mateco χρειάζεται τη νίκη για να διεκδικήσει σε τρίτο παιχνίδι την πρόκριση. Υπενθυμίζεται ότι χρειάζονται δύο νίκες, για την πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής.

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης (17:00). Στο ξεκίνημα της προπόνησης και για 15 λεπτά θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Media Day, με τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας και ενός αθλητή, ενόψει του αγώνα με την Rytas Vilnius.

Η αποστολή της Λιθουανικής ομάδας αναμένεται απόψε αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη προπόνηση της Rytas Vilnius στο PAOK Sports Arena είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα (19:00) της Τρίτης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …