Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βίρτους Μπολόνια – Μακάμπι Τελ Αβίβ 78-73 (vid)

Βίρτους Μπολόνια – Μακάμπι Τελ Αβίβ 78-73 (vid)

hacket virtus maccabi

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Βίρτους.

Μία σπουδαία εντός έδρας νίκη πανηγύρισε η Βίρτους Μπολόνια. Οι Ιταλοί, αν και βρέθηκαν να χάνουν στο τελευταίο δεκάλεπτο, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 78-73. Καθοριστικό σημείο ήταν στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όπου οι γηπεδούχοι ετρεξαν 12-0 σερί!

Η Βίρτους Μπολόνια είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι Ιταλοί πήραν από νωρίς τα ηνία του σκορ και τα διατήρησαν σχετικά εύκολα (20-16). Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έμεινε κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά οι γηπεδούχοι δεν της επέτρεψαν να κάνουν την ανατροπή (44-41).

Το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τους Ισραηλινούς κα κάνουν την ανατροπή και να παίρνουν τα ηνία του σκορ (59-66). Η Βίρτους αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και με δικό της σερί 7-0 έφερε το ματς στα ίσια (66-66).

Το σερί των γηπεδούχων συνεχίστηκε, έφτασε το 12-0 και η Βίρτους προηγήθηκε με 71-66 1,20′ πριν το τέλος. Η Μακάμπι δεν μπόρεσε να επιστρέψει και οι Ιταλοί κέρδισαν με 78-73.

Τα δεκάλεπτα: 20-16, 44-41, 57-60, 78-73

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…