Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παρτιζάν – Εφές 82-79 (vid)

Παρτιζάν – Εφές 82-79 (vid)

leday partizan efes

Ο Ομπράντοβιτς σόκαρε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές. 

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της αγωνιστικής έκανε η Παρτιζάν. Η σερβική ομάδα ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησε της Αναντολού Εφές με 82-79. Καθοριστικός ο Νάναλι, ο οποίος πέτυχε ένα μεγάλο τρίποντο 15” πριν το τέλος. Απίστευτη εμφάνιση από τον Μπομπουά, που σταμάτησε στους 30 πόντους!

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν αρκετά άστοχες, με αποτέλεσμα να υπάρξει κακό θέαμα και σημειώθηκαν μόλις 24 πόντοι (14-10). Στη δεύτερη περίοδο η εικόνα άλλαξε. Η Αναντολού Εφές ήταν κυρίαρχη και με εκπληκτική επιθετική λειτουργεία πήρε τα ηνία του σκορ (28-37).

To δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικό ντέρμπι. Η Εφές έχοντας σε κάκιστο βράδυ τον Κλάιμπερν είχε επιθετικό πρόβλημα και η Παρτιζάν το εκμεταλλεύτηκε. Οι Σέρβοι παίζοντας σκληρά κατάφεραν αρχικά να πλησιάσουν και στη συνέχεια να περάσουν και μπροστά στο σκορ (75-71) 1′ πριν το τέλος.

Η Εφές δεν τα παράτησε και 37” πριν το τέλος πλησίασε στον 1 πόντο (75-74). Ο Νάναλι 15” πριν το τέλος πέτυχε το μεγαλύτερο καλάθι της αναμέτρησης, καθώς ευστόχησε για τρεις και έδωσε μαξιλαράκι ασφαλείας στην Παρτιζάν (78-74). Η Εφές πίεσε και κατάφερε να μειώσει σε 80-79 με τρίποντο του Εμπαγιέ 3,9” πριν το τέλος. Ο Νάναλι, όμως, και πάλι ήταν αυτός που μίλησε, καθώς με 2/2 βολές έδωσε και πάλι αέρα τριών πόντων στους γηπεδούχους (82-79)

Η Εφές έκανε λάθος στην τελευταία επαναφορά και η Παρτιζάν πήρε τη σπουδαία νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 14-10, 28-37, 53-54, 82-79

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…