Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτζώκας: «Μοναδική εμφάνιση»

Μπαρτζώκας: «Μοναδική εμφάνιση»

bartzokas guduric olympiacos fener

Φανταστική χαρακτήρισε την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν απόλυτα ικανοποημένος από την εικόνα της ομάδας του, την οποία χαρακτήρισε μοναδική, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε επίσης στην ατμοσφαιρα που είχαν δημιουργήσει στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε οι φίλαθλοι της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από την ομάδα μας, σε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Η εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοναδική, είχαμε 19 ασίστ και σκοράραμε 58 πόντους. Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή. Ο στόχος μας ήταν απέναντι στην ομάδα που είναι στο νο.1 και σκοράρει στο ζωγραφιστό να το αποφύγουμε και όντως σκόραραν λιγότερους από 10 πόντους από αυτό το σημείο απόψε. Φυσικά πρέπει να υπολογίζουμε πως η Φενέρμπαχτσε δεν είχε 3 παίκτες σε αυτό το παιχνίδι. Αυτή είναι η Ευρωλίγκα και είναι μέρος του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο μέρος κάναμε πολλά λάθη και σε ένα παιχνίδι 30 πόντων τα 19 λάθη είναι πολλά. Δεν παραπονιέμαι, ήταν μια καλή νίκη για εμάς. Είχαμε δύο μεγάλες νίκες σε Βίρτους και Φενέρμπαχτσε και ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που ήταν παιχνίδι Ευρωλίγκα, είχαμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και τα πήγαμε πολύ καλά. Τώρα η συγκέντρωσή μας είναι στον αγώνα με τη Βιλερμπάν. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι να παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…