Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βιλερμπάν – Παρτιζάν 91-87 (vid)

Βιλερμπάν – Παρτιζάν 91-87 (vid)

Βιλερμπάν - Παρτιζάν

Νέα νίκη για τη Βιλερμπάν, αυτή τη φορά επί της Παρτιζάν.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ καλά στον αγώνα. Υπήρχε ρυθμός και ένταση στην αναμέτρηση από το πρώτο λεπτό με τις Βιλερμπάν και Παρτιζάν να συμβαδίζουν στο σκορ. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο οι ομάδες ήταν ισόπαλες με 25-25.

Στη δεύτερη περίοδο η Βιλερμπάν ξεκίνησε με σερί 9-4 (34-29) και προηγήθηκε. Η Παρτιζάν όμως ήταν εκεί και είχε την απάντηση σε κάθε αντεπίθεση των Γάλλων, χωρίς να τους επιτρέπει να ξεφύγουν στο σκορ. Λίγο αργότερα η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προσπέρασε στο σκορ (41-44).

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν και η Παρτιζάν πήρε το προβάδισμα με 47-48.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ μπήκε καλύτερα και με ένα σερί 16-10 προηγήθηκε με 63-58 στα μέσα της τρίτης περιόδου. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο τρίτο δεκάλεπτο με τη Βιλερμπάν να ολοκληρώνει την περίοδο με ένα προβάδισμα 7 πόντων (73-66).

Στην τελευταία περίοδο η Παρτιζάν μπήκε με διάθεση να διεκδικήσει το παιχνίδι και έκανε ένα γρήγορο comeback με επί μέρους σκορ 12-4, με αποτέλεσμα να προσπεράσει στο σκορ με 78-77. Από εκείνο το σημείο και έπειτα το παιχνίδι έγινε πραγματικό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο.

Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τους Γάλλους ήταν ο Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος ήταν ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών, ευστοχώντας σε 4 από τις συνολικά 5 που επιχείρησε. Η Παρτιζάν ήταν αυτή που είχε την τελευταία επίθεση με 9 δευτερόλεπτα να απομένουν. Ο Νάναλι έκανε λάθος, ο Έξουμ φάουλ και η Βιλερμπάν οδηγήθηκε και πάλι στις βολές. Ο Μάθιους ήταν ψύχραιμος, πέτυχε 2/2 και χάρισε στους Γάλλους τη νίκη με 91-87.

Τα δεκάλεπτα: 25-25, 50-48, 73-66, 91-87.

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Θοδωρής Αναστασούδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…