Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ NewCo A.E: Συμμετέχει στην έκθεση BEYOND EXPO 2022

NewCo A.E: Συμμετέχει στην έκθεση BEYOND EXPO 2022

Newco

Η NewCo A.E., ως ενεργό μέλος του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων (Elevate Greece), συμμετέχει ως εκθέτης στην BEYOND EXPO 2022, τη μεγαλύτερη έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας στην Ν.Α Ευρώπη, η οποία διεξάγεται για δεύτερη χρονιά, στη ΔΕΘ-Helexpo (https://www.beyond-expo.gr/) από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου 2022.

Στη διάρκεια της έκθεσης η NewCo Α.Ε. θα παρουσιάσει το προϊόντα της τα οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και αναγκαία στη σύγχρονη εποχή, γιατί προσφέρουν ασφάλεια και προστασία και αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα τις προκλήσεις που δέχεται σήμερα ο άνθρωπος στους τομείς που δραστηριοποιείται όπως η διοίκηση, η υγεία και η κοινωνία γενικότερα.

Πρόκειται για την:
‣ Έκδοση ασφαλών και επικυρωμένων εγγράφων από μία πλατφόρμα βασισμένη στην τεχνολογία blockchain.
‣ E-health Solution (Tap2SOS). Χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο τηλέφωνο και με την ασφάλεια και προστασία της τεχνολογίας Blockchain, πραγματοποιείται άμεση ανάκτηση κρίσιμων ιατρικών δεδομένων ενός ασθενούς από άλλο πρόσωπο (συγγενή, παραϊατρικό πρόσωπο κ.λπ.), με ασφάλεια (COTIC).
‣ Smart shielding. Αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα των οικιακών μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας και των εμπορευματοκιβωτίων στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Στελέχη της NewCo Α.Ε. θα βρίσκονται στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12, ΙΣΟΓΕΙΟ | Stand:A της Έκθεσης ώστε να σας παρουσιάσουν τις τεχνολογικά καινοτόμες λύσεις της εταιρείας.

Επικοινωνία: Τηλ: 210 940 0133, press@newcotech.io, www.newcotech.io

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…